Címke: támogatás (12 találat)

2015.
április
14. 13:14

Fogyatékossággal élő emberek demonstráltak

Fogyatékossággal élő emberek demonstráltak Fogyatékossággal élő emberek és az őket képviselő civil szervezetek demonstráltak a Parlament előtt hétfő délelőtt, az egybegyűlt több száz ember a szerintük igazságtalan, fenntartófüggő finanszírozási rendszer átalakításáért és azonnali forrásbevonásért emelte fel a szavát.
Tovább
2013.
február
07. 14:30

Önellátásra tanít Ancika

Önellátásra tanít Ancika Paks: A karitatív akcióiról ismert nyugdíjas Ancika abban igyekszik segíteni, hogy a rászorulók visszanyerjék az önellátás képességének reményét, az érzést, hogy tehetnek valamit helyzetük javításáért.
Tovább
2011.
október
10. 11:06

Megmarad a nyugdíjasok utazási kedvezménye

Megmarad a nyugdíjasok utazási kedvezménye A diákok és az öregségi nyugdíjasok utazási kedvezménye is megmarad Völner Pál infrastrukturális államtitkár szerint. A törvénytervezet és a márciusi konvergenciaprogram szerint valószínű, hogy a kedvezménnyel utazók számára a fizetendő ár emelkedni fog jövőre - írja az origo.hu.
Tovább
2011.
május
01. 06:11

Folytatódik a győri idős emberek lakáskorszerűsítési programja

Folytatódik a győri idős emberek lakáskorszerűsítési programja A győri önkormányzat idén is ötmillió forintot áldoz az idősek lakhatását, életminőségét javító lakáskorszerűsítési programra. Az összeget a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kapja és kezeli.
Tovább
2011.
április
29. 22:34

Marad a gázártámogatás

Marad a gázártámogatás A leginkább rászoruló lakosság anyagi helyzetére tekintettel a Kormány meghosszabbítja a szociális alapú gáz- és távhőtámogatás rendszerét április 30-a után is. Ennek értelmében a jelenleg támogatásban részesülő fogyasztók számára a jogosultsági időszak 2011. augusztus 31-ig meghosszabbodik.
Tovább
2010.
július
19. 20:11

Három év az álnyugdíjasoknak

Három év az álnyugdíjasoknak Közokirat a nyugdíjasok utazási utalványa - döntött a Legfelsőbb Bíróság három kollégiumának bíráiból alakult jogegységi tanács. Ez azt jelenti, hogy hamisítása bűntett, amely 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Tovább
2010.
július
19. 13:55

Újra megbírságolták a Harkányi Gyógyfürdőt

Újra megbírságolták a Harkányi Gyógyfürdőt Újabb bírságot szabott ki az Egyenlő Bánásmód Hatóság (EBH) a Harkányi Gyógyfürdő Zrt.-re, mert a társaság továbbra is eltérő belépőárakat alkalmaz a magyar és a külföldi nyugdíjasok esetében. A fürdőnek több százezer forint bírságot kell fizetnie, mert az EBH által korábban kiszabott 1,2 millió forintos büntetést a cég nem fizette be.
Tovább
2010.
május
30. 18:53

Nyugdíjas kedvezmények Szlovákiában

Nyugdíjas kedvezmények Szlovákiában Szlovákiában a nyugdíjasok több kedvezményre jogosultak, melyek által némileg csökkenthetik kiadásaikat. Egyes kedvezmények törvényből eredően járnak, másokat a helyi önkormányzatok hagyhatnak jóvá.
Tovább
2010.
március
05. 16:39

Hamarosan állami támogatással cserélhetjük le háztartási gépeinket

Hamarosan állami támogatással cserélhetjük le háztartási gépeinket Néhány héten belül megjelenik az energiafaló háztartási gépeket kis fogyasztásúakra lecserélő támogatási program, amely az időseket, nagycsaládosokat és regisztrált munkanélkülieket segíti majd - jelentette be ma Dióssy László, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium szakállamtitkára.
Tovább
2010.
január
26. 08:42

Júliustól a nyugdíjasokat is büntethetik a kalauzok

Júliustól a nyugdíjasokat is büntethetik a kalauzok Ingyenes regisztrációs jegyet kell váltaniuk február elsejétől azoknak, akik díjmentesen használják a MÁV és a Volán járatait. A szaktárca ezzel akarja felmérni a 6 év alattiak és a 65 év fölöttiek utazási szokásait.Az érintett utasok jegyeit márciustól ellenőrzik a kalauzok, de június végéig még nem büntetnek. A regisztrációs jegy bevezetését a Fidesz is jó ötletnek tartja.
Tovább
2009.
december
22. 16:58

Kihűlt egy asszony a lakásában – milliók voltak a fiókjában

Kihűlt egy asszony a lakásában – milliók voltak a fiókjában Kihűlt egy 71 éves asszony Kapuváron. Az idős nőt a családsegítő intézet munkatársa találta meg, amikor meleg teát vitt neki. Egyébként étellel és fűtőanyaggal is ellátták. A rendőrök ezek tudatában igencsak meglepődtek, amikor a halottszemle során, az iratok keresése közben 11 millió forintnak megfelelő készpénz és valuta került elő.
Tovább
2009.
december
07. 08:58

Izzót cserél a lakosságnál a minisztérium

Izzót cserél a lakosságnál a minisztérium A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium pályázatot hirdetett az időseket és a nagycsaládosokat támogató közhasznú alapítványok és egyesületek, valamint óvodák számára, hogy az előre fizetett, vissza nem térítendő támogatásból energiatakarékos izzókat vásároljanak. Az izzócsere program során mintegy 220 ezer hagyományos 100 wattos izzót cserélnek ki.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART