2010.
december
25. 10:27

A 79 éves Bud Spencer forgat, mert nincs pénze

Címkék:
Bud Spencer A már 79 éves Bud Spencer megint kamerák elé áll, mert egész életében jól keresett ugyan, de abból nem sok maradt meg a nyugdíjas évekre.

„Egyszerűen nem engedhetem meg magamnak, hogy pihenjek, mivel a magánéletemben volt néhány problémám, aminek a megoldása költséges volt – nyilatkozta a sajtónak Spencer.

Bud Spencer, akit becsületes nevén Carlo Pedersolinak hívnak, és a híres olasz föld, Itália szülöttje most „Az én üzletem a gyilkosság kedvesem” című német komédiában játszik, ami egy krimiparódia, és február 26-tól kerül a mozikba.
 

Forrás: Azta

Vissza
2009.
november
12. 11:05

Nyugdíjas nyomor - megélni napi 1000 forintból

Nyugdíjas nyomor - megélni napi 1000 forintból Szeptember végén 260 227 darab 30 ezer forint alatti tételt tartott nyilván az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság - vagyis ennyi nyugdíjas kénytelen megélni napi ezer forintból - derül ki a penzcentrum.hu összeállításából.
Tovább
2010.
április
19. 10:36

Somló, a friss kisnyugdíjas

Somló, a friss kisnyugdíjas Somló Tamás, a legendás LGT együttes tagja elérkezett a nagy vízválasztóvonalhoz: idén májustól nyugdíjas lesz! Persze ez nem jó hír, mivel nyugdíja mindössze 28.500 forintos lesz. Ez bizony kevés.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART