2011.
március
23. 12:20

A férfiak is félnek az öregedéstől

Címkék:
zsírleszívás A gazdasági válság csillapodtával meglepő módon az Amerikai Egyesült Államokban újra nagyon népszerűek a plasztikai műtétek: nem a hölgyek, hanem az urak körében.

Hogy mennyire nem mindegy az uraknak a kinézetük, bizonyítja, hogy tavaly 2%-kal emelkedett azoknak a száma, akik külsejük miatt választották a sebészkés alá fekvést. A gazdasági válság miatt a mostani arány még messze nem rekord, eddig a legtöbb szépészeti beavatkozást férfiakon a 2007-es esztendőben, nem sokkal a gazdasági válság előtt végezték.

Ilyen jellegű beavatkozásokra főleg a 40 és 54 év közötti férfiak vállalkoznak. A „divat” hátterében valószínűleg az állhat, hogy ez a korosztály mindennél jobban szeretne lépést tartani a fiatalokkal szakmai és magánéleti szempontból is. Ezért ez a korosztály még attól sem riad vissza, hogy műtéttel fiatalíttassa meg magát. A szakemberek szerint a legnépszerűbb beavatkozás az orrplasztika: tavaly összesen 63 ezer ilyen műtétet végeztek. A második helyen a szemkörnyék rendbetétele áll, a harmadik pedig a zsírleszívás – írja az Erdély Ma.

Forrás: Bombahír

Vissza
2010.
december
24. 18:58

Félnek az öregkortól a fiatalok

Félnek az öregkortól a fiatalok Szakértők azzal magyarázzák a fiatalok önpusztító viselkedését, hogy félnek a boldogtalan öregkortól.
Tovább
2010.
szeptember
02. 07:37

Mi az az öregedés?

Mi az az öregedés? Egy szó, amit mindenki használ, és mindenki mást ért rajta. Egy természetellenes félelmekkel övezett természetes folyamat okai és kezelése.
Tovább
2010.
május
01. 13:37

Nők, akiknek ötven felett kezdődik az élet

Nők, akiknek ötven felett kezdődik az élet A klimaxhoz és az azutáni időszakhoz, a nyugdíjazáshoz és az özvegységhez általában nem pozitív képeket kapcsolunk. Pedig vannak olyan nők, akik éppen mindezen túl kezdenek el igazán élni: utaznak, hobbiknak hódolnak, arcuk kisimul, kedvük megjavul. Bizonyos szempontból persze szerencsések, de példájuk talán erőt adhat másoknak is.
Tovább
2010.
október
27. 16:31

Zsémbes öregasszonyok, boldog öregemberek

Zsémbes öregasszonyok, boldog öregemberek Egy új tanulmány szerint az öregedés nem mindenki számára örömteli perspektíva, de a férfiak sokkal jobban kezelik az idő múlását, mint a nők. A férfiak számára a nyugdíjazás véget vet a taposómalomnak, a nők azonban gyakran úgy érzik, hogy kezdetét veszi a szenvedés és a magány.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART