2013.
május
07. 10:58

A Fidesznek sem tetszik a gyorsvonati pótdíj

Címkék:
Rogán Antal Egyeztetést kezdeményez a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal (NFM) Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a gyorsvonati felár ügyében.

A kormánypártok hétfői frakcióülésén a Fidesz képviselői nehezményezték, hogy a vasúti gyorsvonati felárat a diákoknak és a nyugdíjasoknak is meg kellene fizetniük.
Ezért a képviselők felkérésére Rogán Antal frakcióvezető egyeztetést kezdeményez a területért felelős NFM-mel.

A MÁV csütörtökön közölte honlapján, hogy május 15-étől gyorsvonati felárat vezet be egyes gyors- és sebesvonatokon. Az érintett járatokra kötelező lesz pótjegyet váltani, amely a megtett kilométertől függően 150-795 forintba kerül. Aki Budapest-bérlettel és csatlakozó menetjeggyel utazik, az is köteles az utazás teljes - gyorsvonattal érintett - viszonylatára pótjegyet váltani.

Forrás: MTI

Vissza
2013.
május
02. 10:07

Gyorsvonati felárat vezet be a MÁV

Gyorsvonati felárat vezet be a MÁV Május közepétől a menetrendben megjelölt egyes gyors- és sebesvonatok használata esetén kötelező lesz gyorsvonati pótjegyet váltani. Az e-ticket rendszerben jegyátvétellel vagy otthoni jegynyomtatással jegyet vásárló utasoknak csak június elsejétől kell megvásárolniuk a pótjegyet.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART