2011.
március
30. 05:20

A merész hobbifotós előtt állt meg a vonat

Címkék:
jön a vonat Megállásra kényszerített egy EC expresszvonatot egy 81 éves német hobbifotós látványos felvételekre vadászva. A Berlinből Nürnbergbe tartó expresszvonatnak pontosan a sínek között álló nyugdíjas nő előtt sikerült megállnia.

Az asszony fényképezőgépével lecövekelte magát a sínen, hogy az elhaladó szerelvényeket fotózhassa. A vonat vezetője szerencsére felismerte a helyzetet, és azonnal fékezett. Amikor megszólította a nőt, az lekezelően bánt vele, beszállt a közelben lévő gépkocsijába, és távozott a helyszínről - közölte kedden a würzburgi rendőrség.

A merész hobbifotós ellen büntetőeljárás indul a vasúti közlekedésbe való veszélyes beavatkozásért.

Forrás: HírTv

Vissza
2011.
január
13. 19:54

Halálugrás a pályaudvaron

Halálugrás a pályaudvaron A Kecskemét-Alsó vasúti pályaudvar egyik 30 méter magas világítóoszlopáról vetette magát a mélybe egy idős férfi csütörtök délután.
Tovább
2010.
május
18. 08:51

Hét évig dolgozott egy puzzle kirakásán

Hét évig dolgozott egy puzzle kirakásán Egy brit nyugdíjas több mint hét évet töltött azzal, hogy kirakjon egy puzzle-t, majd amikor a végére ért, kiderült, hogy hiányzik egy darab, vagyis már soha nem tudja befejezni.
Tovább
2011.
március
25. 18:30

Kromofágos esernyővel támadt a rendőrgyűlölő nyugdíjas

Kromofágos esernyővel támadt a rendőrgyűlölő nyugdíjas Egyelőre hétrendbeli rongálással gyanúsítja a rendőrség azt a budapesti nyugdíjast, aki rendszeresen kromofágot fecskendezett a balatonalmádi rendőrkapitányság előtt parkoló autókra. A nyomozók évekre visszamenőleg ellenőrzik az országban előfordult hasonló eseteket, amelyek közül mintegy száz hozható összefüggésbe a rendőrgyűlölő férfival.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART