2011.
január
07. 18:12

Aggastyán és óvodás is próbálkozik a sztárgyárban

Címkék:
énekgyakorlás Bár még csak néhány hete lehet jelentkezni a Csillag születik című tehetségkutatóra, már több ezren jelezték, hogy szívesen kipróbálnák magukat az RTL Klub műsorában. A legidősebb jelentkező 74 éves, míg a legifjabb mindössze 6, a legtöbben Budapestről törnek a hírnév felé, de Romániából, Szlovákiából és Ukrajnából is érkeznek produkciók.

Az RTL Klub-on tavasszal induló Csillag születikre december 11-e óta lehet jelentkezni, és a csatorna közleménye szerint óriási az érdeklődés a műfaji kötöttségek nélküli műsor iránt. Persze mindez érthető, hiszen a Csillag születik első két szériájában feltűnt énekesek, táncosok közül többen azóta is a magyar művészvilág elismert tagjai. Sőt, a 4 For Dance táncformáció külföldön is karriert futott be: a táncos lábú fiúk az egyik angol televíziós showműsorban fellépve 12 millió embert nyűgöztek le tudásukkal.

 

Nem véletlen, hogy a korábbi kiscsillagok sikereit sokan megirigyelték: a tavasszal induló showműsorra néhány hét alatt több ezren jelentkeztek sms-ben és az interneten, extrém produkciók és rekorder korúak is szerepelnek a jelentkezők között. A legidősebb 78, míg a legfiatalabb csupán hat éves, de mivel nincsen alsó vagy felső korhatár, bárki kipróbálhatja magát.

 

Eddig Magyarország minden tájáról érkeztek jelentkezések, legtöbben Budapestről küldték el adataikat, de vannak bátor reménységek, akik Romániából, Szlovákiából és Ukrajnából jelezték, milyen műsorszámmal járulnának a Csillag születik zsűrije elé.

Forrás: Marketing&Média

Vissza
2009.
december
06. 16:02

Leszerepelt az M2

Leszerepelt az M2 A magyar lakosság 57 százaléka szerint fontosak a közszolgálati tévék, és főleg az idősebb korosztályok számára. Az M2-re mintha nem is lenne szükség – derül ki az Ipsos kutatásából.
Tovább
2010.
március
09. 15:29

Nyugdíjasoknak szóló médiát akarnak a nyugdíjasok

Nyugdíjasoknak szóló médiát akarnak a nyugdíjasok Vajon nyugdíjuk megőrzi-e vásárlóerejét? Uniós összehasonlításban hogyan értékelhető a magyar nyugdíjrendszer? Miért nincs Magyarországon kimondottan a nyugdíjasokhoz szóló média? Ezekről a kérdésekről is szó esett az Idősügyi Tanács szervezte képzések során.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART