2011.
január
16. 11:02

Amputálni kellett Gábor Zsazsa lábát

Címkék:
Gábor Zsazsa Életmentési célból amputálni kellett a magyar származású idős hollywoodi színésznő jobb lábát. Az operációra azért került sor, mert a végtag üszkösödni kezdett. Már január eleje óta szó volt róla, hogy le kell vágni, de egészen eddig antibiotikumos kezeléssel próbálták megmenteni a sztár lábát – mindhiába.

A Los Angeles-i Ronald Reagan UCLA Medical Center közlése szerint Gábor jobb lábát térd fölött kellett levágni, mivel nem volt megfelelő a végtag vérkeringése, és egy nagy területen el is fekélyesedett. Az orvosok azt is mondták, hogy a pénteken elvégzett életmentő műtét jól sikerült, ám a 93 éves színésznőnek még igen törékeny az egészségi állapota, ezért továbbra is szigorú megfigyelés alatt tartják.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, tavaly júliusi esése és csípőtörése óta Gábor Zsa Zsa többször is megjárta a kórházat. Akkor a sztárnak csípőprotézist ültettek be, ezt követően azonban a lába kezdett rendetlenkedni. Az abban kialakult vérrög miatt így 2010. novemberében ismét kórházba került, ám csakhamar hazatérhetett – a jelek szerint azonban nem jött rendbe a lába. A Moulin Rouge és A gonosz érintése sztárja egyébként az elmúlt hónapokban állítólag teljesen ágyhoz volt kötve.

Forrás: est.hu

Vissza
2009.
november
13. 20:54

Drága dolog az öregség Amerikában is

Drága dolog az öregség Amerikában is Az Egyesült Államok minden 80 évesnél idősebb ember egészségének biztosítására átlagosan 45 ezer dollárt fordít. Ugyanez az összeg Európában csupán 12 ezer dollárnyi euró.
Tovább
2010.
december
13. 08:25

Horn Gyulát nem akarták elküldeni a kórházból

Horn Gyulát nem akarták elküldeni a kórházból Soha, sem az Állami Egészségügyi Központ, sem a Honvédelmi Minisztérium (HM) jelenlegi vezetése részéről nem merült fel, hogy Horn Gyula volt miniszterelnököt ne ápolják tovább a Honvédkórházban - közölte a honvédelmi tárca sajtóirodája az MTI-vel. Mint írták, "az elmúlt napokban a sajtóban megjelent félrevezető híradások helyreigazítására" adták ki a szombati közleményt.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART