2011.
február
10. 05:55

Arzenál egy német nyugdíjas lakásában

Címkék:
fegyverek (illusztráció) A német rendőrség több száz fegyvert, köztük több tucatnyi puskát és páncéltörő lövedékeket talált szerdán egy német nyugdíjas házában. A 83 éves férfi lakásához azért vonultak ki, mert barátai azt jelezték a hatóságoknak, hogy a férfi az utóbbi időben egyre agresszívabbá vált.

A 83 éves férfi beckingeni lakásához kivonult rendőrök "igencsak megdöbbentek", amikor meglátták a lakásban felhalmozott fegyverarzenált - áll a rendőrség közleményében. A lakásban 362 ütő- és vágófegyvert, köztük kettő illegálisnak minősített kést találtak, valamint több mint száz lőfegyvert.
A tűzfegyverek között 35 puska, 77 pisztoly, tüzelésre kész gépkarabélyok, valamint több működésképtelenné tett géppuska volt - közölte a rendőrség. Ezen felül száz töltényöv, valamint több ezer lőszer került elő a lakásból, valamint páncéltörő lövedékek.
A férfi ellen a németországi fegyvertörvények megsértése miatt indítottak eljárást.

Forrás: Webradio

Vissza
2010.
január
18. 19:47

A kertjét árammal védő férfi mellett demonstráltak Miskolcon

A kertjét árammal védő férfi mellett demonstráltak Miskolcon Szimpátiatüntetést tartott az Összefogás Párt Szoboszlai Barna mellett hétfő este a Borsod megyei bíróság épülete előtt Miskolcon; az idős kesznyéteni férfi kertjét árammal védte a lopások miatt, s ennek következtében egy tolvajt 2008 július elsejére virradóra halálos áramütés ért.
Tovább
2010.
február
26. 14:33

Kábítószerrel üzletelt egy nyugdíjas asszony

Kábítószerrel üzletelt egy nyugdíjas asszony A 66 éves kisvárdai asszony főként speedet, kisebb mennyiségben pedig marihuánát is árult – 39 éves lányával együtt.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART