2011.
szeptember
05. 09:12

Az 5 legkritikusabb testrész - Így rejtik el az öregedést

Címkék:
Helen Lehet, hogy Madonnának még most is jó a teste, de a kezén nagyon látszik az idő múlása- mondja egy szépészeti klinika munkatársa. Ez az egyik olyan területe a testnek, amit érzékenyen érint az idősödés. A pulykanyak, a száraz kézfej, a fáradt szem mind olyan problémák voltak, amelyekkel a plasztikai sebészek sokáig nem tudtak mit kezdeni. Már remekül korrigálhatók.

Nem elérhetetlen, hogy valakinek olyan külseje legyen, mint az immár 66 éves Helen Mirrennek, akit először idén májusban a legszexibb nagymama korú sztárnak választottak.

 

Meglepő viszont, hogy a színésznő nemrég "Az év teste" című díjat kapta olyan ismert és nála jóval fiatalabb celeb-pályatárs előtt, mint az egykori modell Elle Macpherson, az énekesnő Jennifer Lopez és Pippa Middleton. Helen Mirren, Madonna példája azt mutatja szerencsére, hogy negyven fölött is lehet vonzónak lenni. Nyilván azért ez nem magától megy.

Azért mert valaki idősebb, még nézhet ki jól

Egy angol, szépészeti beavatkozásokkal foglalkozó cég kimutatása szerint a negyvenes és az ötvenes nő körében 17 százalékkal emelkedett az esztétikai beavatkozások és kezelések iránti kereslet - írja a Female First. A Harley Medical Group egyik munkatársa, Lisa Littlehales szerint ma már nemcsak a botoxos arcfeltöltésekben merülnek ki az igények.
hirdetés

"Egyre több nő szeretne korrekciót olyan területeken, amelyek tényleg elhasználódnak a kor előrehaladtával. Ilyenek a nyak, a kéz és a mell. Ez az, ami a legnagyobb hírességeken is észrevehető, mint például Madonnán, akinek igazán remek teste van, de a kezén ott láthatók az öregedés árulkodó nyomai" - magyarázta.

A kritikus jelek már jól korrigálhatók

A Harvey Medical Group egyik sebésze szerint a kollagén-veszteség okozza a bőr megereszkedését, ami nyilvánvalóan az életkor következménye. A cég szakemberei öt testterültet jelöltek meg, amiket leginkább érint az öregedés. Azt is hozzátették, hogyan kell a kedvezőtlen folyamatokat lassítani, illetve visszafordítani - nyilván szem előtt tartva saját üzletmenetük kedvező alakulását. Íme:

1. Pulykanyak

A nyak korrekciójára találták ki például a Obagi Blue Peel-t, ami eltávolítja az elöregedett és sérült bőr felületi rétegeit. Az elhalt sejtek helyébe egészségesebbeket helyez, így a bőr magától válik ismét feszesebbé és tisztává.

2. Roncsolt alsó, inas bőrréteg (dermis) és megereszkedett arc

Az Agera Skin Peels és a bőrcsiszolás csökkenti a pattanásos hegek és a hiperpigmentált, sötétebb foltok számát. Ez szintén az elhalt hámsejtek eltávolításával történik. Helyükre világos és egészséges sejtek kerülnek.

3. Fáradt szemek

A felső és az alsó szemhéjakon elvégzett műtét eltávolítja a laza bőrt, a felesleges zsírszövetet és a petyhüdt izmot, hogy a bőr feszesebb legyen. A beavatozás következtében - legalábbis azt ígérik - a szem megfiatalodik, a szemhéj simább és feszesebb lesz, nem fog a bőr a szempillákra ereszkedni, és a szem alatti táskáktól is megszabadulunk.

4. Kiszáradt kéz

Az Aesthera PPx nevű fényterápia úgy regenerálja a bőrt, hogy megsemmisíti a nem kívánt vörös vagy barna apró pigmenthibákat és a csúnya ereket. A kezelés során melanin (sötétbarna színanyag) bomlik le, amit a bőr a természetes módján felszív, ezáltal rövid idő alatt sokkal fiatalosabb és egészségesebb lesz. Mezoterápia segítségével optimizálható a bőr víztartalma, ami után ajánlott egy ránctalanítás is. Ekkor feltöltik a bőr okozta ráncokat és hasadékokat.

5. Lógó mellek

A végén pedig említsük meg, hogy a sebészileg megemelt mellek micsoda illúziót tudnak kelteni egy negyven, ötven vagy hatvan feletti nőben, illetve a velük élő férfiban. Ezek az eljárások egyre bővülnek.

Forrás: divany.hu

Vissza
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART