2011.
szeptember
28. 16:41

Az ötven felettiekben mégis van pénz?

Címkék:
tévénézők Meglepő bejelentést tett a ProSiebenSat.1, a TV2 és társcsatornáinak anyukája. A médiacég ötven feletti nézőknek szóló csatornán dolgozik.

A nyugdíj előtt álló, 50-65 év közötti embereket megszólító adó tervei az év végére elkészülhetnek - írja német sajtóhírekre hivatkozva a mediapiac.com. Mint ismert, a nagy tévék a 18-49 éves korosztályra fókuszálnak, mivel kutatások szerint ők azok, akiknek a reklámokat jól el lehet adni, azaz ők testesítik meg a döntéshelyzetben lévő, önálló, fizetéssel rendelkező keresletet. A nagy csatornák ezért csak kevés figyelmet fordítanak a gyerekekre és a 49 évesnél idősebbekre, utóbbiakat hagyományosan a közszolgálati tévék szokták kiszolgálni.

A ProSiebenSat.1 a hírek szerint azonban nemcsak az idősebbek felé nyitna, hanem a tiniknek is csinálna egy új csatornát.

Forrás: Blogcomment:com

 

Vissza
2010.
március
09. 15:29

Nyugdíjasoknak szóló médiát akarnak a nyugdíjasok

Nyugdíjasoknak szóló médiát akarnak a nyugdíjasok Vajon nyugdíjuk megőrzi-e vásárlóerejét? Uniós összehasonlításban hogyan értékelhető a magyar nyugdíjrendszer? Miért nincs Magyarországon kimondottan a nyugdíjasokhoz szóló média? Ezekről a kérdésekről is szó esett az Idősügyi Tanács szervezte képzések során.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART