2011.
március
06. 12:34

Bankot rabolt az otthonban lakó nyugdíjas

nyugdíjas rabló Kirabolt egy grazi bankot a közeli idősek otthonában lakó nyugdíjas. A 64 éves férfi besétált a bankfiókba, az ablakhoz állt, és egy pisztollyal pénzt követelt. Amikor látta, hogy a meglepett pénztáros habozik, figyelmeztette, hogy komoly rablásról van szól.

A nő kiadott néhány köteg pénzt, de közben riasztotta egy titkos gombbal a rendőrséget. A férfinek azért sikerült a kabátzsebébe tett zsákmánnyal kisétálnia a bankból, de egy alkalmazott távolról követte a lassan, megfontoltan távozó nyugdíjas bankrablót.

A férfi egyenesen az idősek otthonába ment a pénzzel, ahol nem sokkal később ellenállás nélkül le is tartóztatták. Megtalálták nála a pisztolyt és a bankókat is. A rendőrség még nem tudja mi volt a rablás indítéka, de jó érzékkel pénzszűkére gyanakszik.

Forrás: Azta

Vissza
2011.
január
21. 20:22

Egymillió dolláros bankjegy egy kisnyugdíjasnál

Egymillió dolláros bankjegy egy kisnyugdíjasnál Egymillió dolláros bankóval állított be Németországban egy nyugdíjas férfi egy bankba, hogy jóváírassa a számláján. A végeredmény: ő fizethet ezer eurót (273 ezer forintot) egy gyermekalapítványnak és örülhet, hogy csak felfüggesztett börtönbüntetést kapott, félévest.
Tovább
2010.
február
26. 14:33

Kábítószerrel üzletelt egy nyugdíjas asszony

Kábítószerrel üzletelt egy nyugdíjas asszony A 66 éves kisvárdai asszony főként speedet, kisebb mennyiségben pedig marihuánát is árult – 39 éves lányával együtt.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART