2011.
április
01. 15:53

Befektetési tanácsadójukat ejtették túszul

Címkék:
börtönrács Négy felső-bajorországi nyugdíjas még tavaly túszul ejtette a saját befektetési tanácsadóját, aki magas kamatra az Egyesült Államokban fektette be 2,4 millió eurónyi megtakarított pénzecskéjüket, és azt ott, ahogy illik el is veszítette. Napokig puhították a házuk pincéjébe, és így próbálták meg visszaszerezni az elvesztett vagyonukat a rámenős öregek.

A 74 éves főkolompos, 64 éves bűntársa a 80, illetve 64 éves feleségeikkel álltak a bíróság elé, emberrablásért, önbíráskodásért, a személyi szabadság megsértéséért.A nyugdíjas banditák közül a főkolompost 6, a másodrendű vádlottat 4, a feleségeket másfél és 9 hónap börtönre ítélte a bíróság.

Forrás: Azta

Vissza
2010.
március
12. 09:01

Harci eszköznek is jó a sétabot

Harci eszköznek is jó a sétabot Önvédelmi járóbot tanfolyamot tart időseknek egy brit nyugdíjas. A 61 éves nagypapa, Kevin Garwood háromszoros feketeöves dzsúdós. Maga fejlesztette ki bot-harcművészetét egyebek közt kardvívási, szuronydöfési technikákat tanulmányozva és beleépítve. Tanítványai 50 év feletti mozgásukban korlátozottak. A legidősebb 76 esztendős. Mindegyikük 90 centi hosszú, botra kényszerül járáskor.
Tovább
2011.
január
16. 12:17

Idős asszony buktatta le a trükkös tolvajokat

Idős asszony buktatta le a trükkös tolvajokat Pénteken napközben, néhány perccel azután, hogy a postástól átvette nyugdíját, azzal csengettek be egy 79 éves nyíregyházi nénihez, hogy az önkormányzattól krumplit hoztak.
Tovább
2011.
február
27. 08:22

Jogosítvány nélkül vezetett 45 éven át

Jogosítvány nélkül vezetett 45 éven át Már mint nyugdíjas tett sikeres gépkocsivezetői vizsgát egy szász úriember Németországban. Ebben nem is lenne semmi meglepő, ha csak az nem, hogy 45 éve járja az ország útjait a kocsijával jogosítvány nélkül.
Tovább
2011.
február
22. 07:58

Mégsem szabadul Biggs, „a nagy vonatrabló”

Mégsem szabadul Biggs, „a nagy vonatrabló” A brit hatóságok váratlanul úgy döntöttek, hogy mégsem helyezik szabadlábra az 1963-as történelmi, „a nagy angol vonatrablás néven” elhíresült bűncselekmény egyik kiagyalóját, a 79 éves Ronnie Biggst, aki több szívinfarktus után, most is a börtönkórház ágyát nyomja. Jack Straw igazságügyi miniszter szerdán a döntést azzal indokolta, hogy az öreg „nehéz fiú” nem mutat megbánást.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART