2011.
június
09. 15:43

Bejelentették a sztrájkot a mozdonyvezetők

Címkék:
sztrájk Kiss László, a Mozdonyvezetők Szakszervezetének elnöke a korengedményes és korkedvezményes nyugdíj megszüntetése ellen tiltakozó demonstráción, csütörtökön a Kossuth téren bejelentette: június 29-én és július 7-én 9 órától 11 óráig sztrájkot tart, ha a kormány nem tárgyal érdemben követeléseikről.

A bejelentéshez csatlakozott a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége is, Gulyás Attila elnök bejelentette, hogy június 29-én üzemkezdettől két órás figyelmeztető sztrájkot tartanak a BKV-nál dolgozó járművezetők, és ha ez eredménytelen lesz, akkor július 7-én folytatják a munkabeszüntetést.

A mozdonyvezetőkkel egy időben tart sztrájkot a Volán-társaságok dolgozóit tömörítő dél-dunántúli Autóbusz-közlekedési Szakszervezetek Szövetsége(AKSZSZ)is - mondta Dobi István, a szervezet vezetője.

Forrás: Hír6

Vissza
2011.
június
07. 09:38

A mozdonyvezetők csütörtökön tüntetnek a Kossuth téren

A mozdonyvezetők csütörtökön tüntetnek a Kossuth téren A korkedvezményes és korengedményes nyugdíj tervezett megszüntetése ellen tiltakoznak a mozdonyvezetők csütörtökön. Szerintük a hatvan év közeli és azon felüli mozdonyvezetőknek alig van esélyük megfelelni az egyre szigorodó pályaalkalmassági követelményeknek.
Tovább
2011.
június
09. 06:45

Ma a mozdonyvezetők tüntetnek a Kossuth téren

Ma a mozdonyvezetők tüntetnek a Kossuth téren A korkedvezményes és korengedményes nyugdíj megszüntetése elleni tiltakoznak. A Mozdonyvezetők Szakszervezete (MOSZ) tiltakozásához csatlakoznak a BKV és a Volán-társaságok buszvezetőit tömörítő szakszervezetek is, illetve részt vesznek a tüntetésen a vasutas társszakszervezetek képviselői is.
Tovább
2011.
június
07. 10:35

Orbán mindenkit sokkolt - Sztrájkok, tüntetések jönnek

Orbán mindenkit sokkolt - Sztrájkok, tüntetések jönnek Sztrájkok és demonstrációk következnek mostantól egymással párhuzamosan a rendvédelmi ágazatban. A szakszervezetekkel folytatott egyeztetésen Orbán Viktor kijelentette, hogy a rendvédelmi dolgozók csak az elsők a sorban, a kormány célja az, hogy 2012-től teljesen megváltoztassa a nyugdíjrendszert.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART