2013.
január
20. 14:16

Bevásárlóközpontban nézték ki az idős áldozatokat a rablók

Címkék:
rendőrség Idős emberek kirablóit fogták el a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai még pénteken a II. kerületben; a gyanúsítottakat - két férfit és egy nőt - a bíróság vasárnap előzetes letartóztatásba helyezte.

A www.police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint a II. kerületi rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás és más bűncselekmények elkövetése miatt folytat eljárást a 40 éves K. József, a 34 éves T. Erzsébet Piroska, valamint a 32 éves B. András ellen.

A csoport két tagja december 29-én egy II. kerületi társasházban támadott meg és rabolt ki egy idős nőt. A három gyanúsított a támadást megelőzően egy bevásárlóközpontban figyelte ki a sértettet, majd követték.

Hasonló eset történt január 11-én is; az elkövetők ekkor is egy II. kerületi bevásárlóközpontban szemelték ki áldozatukat, majd követték és a lakásánál értékei átadására kényszerítették. Az idős asszony a támadás következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

A három gyanúsítottat pénteken egy fővárosi üzletközpont közelében fogták el, az elkövetők azonosítását kamerafelvételek is segítették.

Forrás: MTI
 

Vissza
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART