2011.
szeptember
08. 14:37

Borsik: semmi sincs elvégezve, élőlánccal veszik körbe a Parlamentet

Címkék:
Borsik János Nem lehet megengedni, hogy a frakciófegyelem mögé bújva ne vállaljanak felelősséget a politikusok.

A kormány a könnyebbik ellenállás felé fordult – így értékelte Borsik János az Egyenes Beszédben azt, hogy több szakszervezeti konföderációt nem hívott meg a kormány a keddi, Munka törvénykönyvével kapcsolatos tárgyalásra a Nemzetgazdasági Minisztériumba. Az Autonóm Szakszervezetek Szövetségének elnöke hozzátette: ezzel semmi sincs elvégezve, ez nem háromoldalú tárgyalás volt. Borsik János szerint súlyos a helyzet, ugyanis a tervezett új Munka törvénykönyve szerint csökkenne a dolgozók keresete, több munkát kellene vállalniuk, miközben nem biztosítják a védettségüket és a szakszervezeteket is támadják. Borsik János elmondása szerint ezért jövő hétfőn élőlánccal veszik körbe a Parlamentet, hogy így tiltakozzanak a tervezett változtatások ellen. Az Autonóm Szakszervezetek Szövetségének elnöke szerint nem lehet megengedni, hogy a frakciófegyelem mögé bújva ne vállaljanak felelősséget a politikusok.

Forrás: atv.hu

Vissza
2011.
szeptember
06. 10:23

Hoppon maradtak a rendvédelmisek nyugdíjügyben

Hoppon maradtak a rendvédelmisek nyugdíjügyben Nem tárgyal többé a miniszterelnök a rendvédelmi dolgozók képviselőivel nyugdíjügyben - írta a Népszava. Az EU alapjogi biztosa időközben elutasította a rendőrök beadványát, így a szolgálati nyugdíjasok számára csak a strasbourgi bírósági út maradt.
Tovább
2011.
szeptember
07. 15:24

Kónya: megszűnik az összes korkedvezményes nyugdíj

Kónya: megszűnik az összes korkedvezményes nyugdíj Több szolgálati nyugdíjban lévő rendvédelmi dolgozó jelezte, hogy bár kérte, helyezzék vissza állományba, nem tudják őket alkalmazni.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART