2011.
október
14. 12:29

Csak semmi szexet, kérem, 60 fölötti angolok vagyunk

Címkék:
üres székek Az érdeklődés teljes hiánya miatt elmaradt Nagy-Britanniában egy szexfórum, amelyet 60 év felettieknek hirdettek meg.

Portsmouth városába várták a szervezők az érdeklődők seregét, hogy "őszintén, vidáman és tényszerűen" megvitassák velük az idősödők nemi életét, annak biztonságát, "művészetét" a 21. században. A rendezvényre csakis portsmouthi lakosok mehettek volna el - de a megkötés teljesen felesleges volt. Nemhogy tolongás, hanem még lézengés sem jellemezte a részt venni szándékozók létszámát; úgy tűnik a város 60 év feletti lakosainak jobb dolguk akadt, mint szóban szexelni, nemi úton terjedő betegségekről hallgatni figyelmeztető előadást, utána meg vitatkozni rajta.

Nagy-Britanniában ugyanakkor emelkedik a 60 év feletti nemi betegek száma, éppen ez adta a rendezvény ötletét - tudatta a brit Metro újság.

Forrás: MTI

Vissza
2011.
július
30. 12:38

A hetvenes nők a legjobbak az ágyban?

A hetvenes nők a legjobbak az ágyban? A felmérés eredménye szerint a hetvenes éveikben járó nők fontosabbnak tartják partnerüknél a szexuális vonzást, mint negyvenes éveikben járó társnőik - idézte a The Daily Telegraph című brit napilap online kiadása. A legkevésbé a középkorú nők értékelték a testi vonzalmat, a fiatalabb és idősebb nők is nagyobb jelentőséget tulajdonítottak a "szexuális kémiának".
Tovább
2011.
augusztus
05. 10:12

Szerelmes szeniorok

Szerelmes szeniorok Megfiatalodik a francia szeniorok érzelmi élete, legalábbis erre utal az, hogy robbanásszerűen gyarapodik az idősebb korosztály számára létrehozott társkereső portálok száma. E különleges piacnak egyetlen szereplője sem hagyja ki ezt az új lehetőséget, amely számos szerelmi és főleg üzleti lehetőséget kínál.
Tovább
2011.
július
12. 22:26

Szex ötven felett is!

Szex ötven felett is! Nemcsak a húszéveseké? (az időskori szex nyomában) Hát nagy csodákat nem fogunk állítani ebben a cikkben, és nem találjuk fel az örök fiatalság vizét sem… sokkal inkább megpróbálunk néhány tippet adni, mit tehet az, aki már idősebb, de mégis szereti az intimitást, és a szexet!
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART