2011.
április
01. 07:32

Egy év után bocsánatot kért a nyuggerezésért Kubatov

Címkék:
Kubatov Gábor Kubatov Gábor egy év után, bocsánatot kért azoktól a nyugdíjasoktól, akiket megbántott azzal, hogy nyuggereknek nevezete őket tavaly egy nyilvánosságra került hangfelvételen. A Fidesz pártigazgatója hangsúlyozta: nem akart senkit megbántani, csupán fiataloknak tartott előadást, ezért szleng kifejezéseket használt, amit próbálnak kiforgatni.

Tavaly a választások idején került nyilvánosságra, Kubatov Gábornak egy zártkörű rendezvényen elmondott beszéde is. A pártigazgató egyebek közt arról beszélt, hogy meg tudja mondani – idézzük–, kik azok a komcsik, akik a 2009-es pécsi időközi polgármester-választáson nem a Fideszre szavaztak. Kubatov Gábor erről a hangfelvételről azt mondta: nevezhetjük költői túlzásnak és egy lendületes beszédnek. A pártigazgató hozzátette: volt egy ombudsmani vizsgálat, rögtön a hangfelvétel nyilvánosságra kerülése után, ahol nyolcan vizsgálták azt, hogy a Fidesz hogyan kezelte a választások idején a szavazók adatait, az ombudsmani vizsgálat pedig mindent rendben talált, sőt egyedül a Fidesznél nem találtak törvénytelenséget.

Az FTC elnökeként Kubatov elmondta, hogy a Ferencváros sokat ér, ha jól csinálja a munkáját a menedzsment. A héten szándéknyilatkozatot írtak alá Kevin McCabe-bel, amely szerint az FTC Labdarúgó Zrt. és a stadion, valamint az azt körülvevő terület újra a klub tulajdonába kerülhet. A klub első embere elmondta: a bevételi és kiadási oldal soha nem volt egyensúlyban a csapatnál, így most az átláthatóság a legfontosabb célkitűzés. Első lépésben a válságot kezelik majd, és majd csak utána jöhetnek az álmok megvalósítása. Kubatov Gábor úgy véli: ha Magyarországon lehet rentábilisan működtetni egy klubot, mint például Debrecenben, vagy Zalaegerszegen, akkor ez a Fradinál is lehetséges kell, hogy legyen.

Forrás: ATV

Vissza
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART