2014.
január
20. 18:43

Erzsébet-program - A nyugdíjasok szociális üdülésére beteltek a helyek

Címkék:
Erzsébet program A nyugdíjasok számára meghirdetett szociális üdülési lehetőségekre beteltek a helyek hétfőn. Az idei szociális üdülési pályázatoknak köszönhetően mintegy 34 ezer nyugdíjasnak biztosít pihenési lehetőséget az Erzsébet-program.

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány hétfői közleményében azt írta: a fürdőbelépésre jogosító pályázat mellett gyorsan jelentkeztek az alapítvány üdülési kiírására is, így ez a létszámkeret kimerült, a pályázat hétfő délután 5 órakor lezárult.

Az alapítvány pályázati kiírásai normatívak, aki megfelel a kritériumoknak, az automatikusan elnyeri a támogatást a létszámkeret kimerüléséig. A nyugdíjasok számára meghirdetett szociális üdülési pályázatra 19 ezer nyugdíjas jelentkezését várták.

"Az emberek ismerik és kedvelik az Erzsébet-programot - írták -, így egyre többen élnek a jelentkezés lehetőségével." Az alapítvány az idei szociális üdülési pályázatoknak köszönhetően mintegy 34 ezer nyugdíjasnak biztosít pihenési lehetőséget.

Nagy Anna, az Erzsébet-program szóvivője emondta: december utolsó másfél hetében lehetett megnézni a kiírásokat, de csak január 2-án nyíltak meg a pályázatok. A fürdőbelépőkre mintegy 15 ezer nyugdíjas jelentkezését várták.

Forrás: MTI

Vissza
2014.
január
16. 16:46

Betelt a nyugdíjasok fürdőbelépésre jogosító pályázatának létszámkerete

Betelt a nyugdíjasok fürdőbelépésre jogosító pályázatának létszámkerete A nagy érdeklődés miatt szerdán kimerült a nyugdíjasok fürdőbelépésre jogosító pályázatának létszámkerete. A pályázatot az Erzsébet-program keretében hirdette meg a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART