2011.
március
17. 08:59

Extrém idősotthon Portugáliából

extrém otthon A portugál Alcácer do Sal városában található ez az extrém idősotthon. Bár az épület tetszetős és modern, az idős emberek meglehetősen idegenül érezhetik benne magukat.

A 3600 négyzetméter alapterületű idősotthon egy portugál sztárépítész testvérpár, Francisco Aires Mateus és Manuel Aires Mateus alkotása. A magánberuházásban épült idősotthon két évig épült, a fehér kockákra épülő koncepció a karitászt jelképezi. Kérdés, hogy az idős emberek vajon hogyan érzik magukat az épületben.

Forrás: Ingatlanmenedzser

Vissza
2011.
február
25. 05:53

Elképesztő gyakorlat! Emberéletekbe kerül

Elképesztő gyakorlat!  Emberéletekbe kerül Az idősek otthonának két dolgozója csökkentette az idősek tudatmódosító gyógyszerezését – az idős emberek ettől jobban érezték magukat és megszűnt a halálozás az intézetben. Nem sokkal később a magánotthon tulajdonosa kirúgta a két dolgozót, mondván: az intézet nem termel elég profitot.
Tovább
2010.
augusztus
03. 12:04

Illegális idősotthonok - pincében, garázsban is találtak nyugdíjasokat

Illegális idősotthonok - pincében, garázsban is találtak nyugdíjasokat Somogy egyike azon megyéknek, ahol a legtöbb az engedély nélkül működő idősotthon. Sok helyen szakszerűtlen az ellátás, a nyugdíjasok utolsó fillérjét is elszedik.
Tovább
2011.
március
14. 14:32

Illegális idősotthonokat számoltak fel

Illegális idősotthonokat számoltak fel Összesen 18 illegálisan működő szociális intézményt számoltak fel a hatóságok tavaly nyár óta - értesült a Magyar Nemzet.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART