2011.
november
02. 12:43

Ezer forintos euró jöhet?

Címkék:
Inotai András Az eddigi legpesszimistábban látja hazánk jövő évi gazdasági növekedését az MTA világgazdasági Kutatóintézete. Inotai András a Klubrádió Reggeli gyors című műsorában úgy vélekedett, hogy kétszázalékos visszaeséssel kell számolni. Mint mondta, belső keresletnövekedés nincs, soha nem is volt, az exportra azért nem lehet számítani, mert a világban is visszaesés van.

A gazdasági szakember szerint csak a beruházás segíthetne az országon, ám ahhoz bizalom, tőke és kölcsönös együttműködés kellene.

A forint gyengülésével kapcsolatban – az orosz, az argentin és a thaiföldi árfolyamválságokat figyelembe véve - azt mondta, 320 forint/euróig lehet kontrollálni, utána nem 400 forint/euró, hanem 600 forint/euró majd 1000 forint/euró árfolyam jön.

Forrás: Klubrádió

 

Vissza
2011.
szeptember
06. 15:31

Az euró jövőjéről

Az euró jövőjéről A II. világháború utáni időszak legfelelőtlenebb politikai kezdeményezései közé tartozott az európai valutaunió létrehozásról szóló döntés - írta hétfőn megjelent cikkében Lord Nigel Lawson, a brit Konzervatív Párt egyik legnagyobb tekintélyű veteránja, aki szerint fel kell hagyni a valutaunióhoz szükséges föderatív európai állam ideájával.
Tovább
2011.
szeptember
06. 10:32

Az euróhoz kötik a svájci frankot - 25 forintot zuhant az árfolyam

Az euróhoz kötik a svájci frankot - 25 forintot zuhant az árfolyam 10 óra után rohamos gyengülésben kezdett a frank az euróval szemben. A forinttal szemben újra 230 alatt az árfolyam.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART