2011.
március
18. 12:39

Felmentés vagy letöltendő börtön?

Címkék:
paragrafus Szakértőket és tanúkat hallgatott meg a Debreceni Ítélőtábla a kertjét árammal védő, 70 éves kesznyéteni nyugdíjas másodfokú tárgyalásán, csütörtökön.

Az elsőfokú bíróság egy év időtartamú, de két évre felfüggesztett fogházra ítélte az idős férfit, aki 2008-ban kertjét dróttal kerítette körül, abba áramot vezetett, az áram pedig megrázott két férfit, akik terményt akartak tőle lopni. Az egyik tolvaj a helyszínen életét vesztette, a másik súlyosan megsérült.

A másodfokú tárgyaláson az ügyész letöltendő börtönbüntetést kért a kesznyéteni nyugdíjasra, akinek a védője felmentést javasolt, mondván, baleset történt, amelyet az áldozat okozott. A Debreceni Ítélőtábla jövő héten hétfőn hirdet jogerős ítéletet.

Forrás: Észak-Alföld Online

Vissza
2010.
január
18. 19:47

A kertjét árammal védő férfi mellett demonstráltak Miskolcon

A kertjét árammal védő férfi mellett demonstráltak Miskolcon Szimpátiatüntetést tartott az Összefogás Párt Szoboszlai Barna mellett hétfő este a Borsod megyei bíróság épülete előtt Miskolcon; az idős kesznyéteni férfi kertjét árammal védte a lopások miatt, s ennek következtében egy tolvajt 2008 július elsejére virradóra halálos áramütés ért.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART