2012.
március
11. 08:19

Fidesz: cél hogy 5,5 millió ember dolgozzon

Címkék:
Selmeczi Gabriella Társadalompolitikai célkitűzés is, hogy öt és félmillió ember dolgozzon, ez ugyanis automatikusan magával hozza a középosztály felerősödését, ami politikai stabilitást és erős gazdaságot jelent, és ez képes megtermelni a jövő időseinek nyugdíját is - így reagált a Fidesz szóvivője Kiss Péter MSZP-s politikus szombati sajtótájékoztatójára.

Az MSZP Baloldali Tömörülés Platformjának elnöke azt hangsúlyozta, hogy a szegénység elleni társadalmi küzdelemben olyan komplex megoldást kell kidolgozni, ami garantálja egyebek mellett, hogy minden családban legyen legalább egy kereső, valamint azt, hogy a kiskeresetűek is hozzáférjenek a családi támogatásokhoz. Az ellenzéki politikus szerint a kormány intézkedései felgyorsítják a keresők elszegényedését, ami bosszút áll a gyermekek jövőjén kulturális, társadalmi és oktatási értelemben.

Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében megismételte a miniszterelnök e héten elhangzott kijelentését: a kormány célja, hogy legalább 5,5 millió ember dolgozzon és fizessen adót, mert csakis így lehet a magyar gazdaságnak jövője.
A szóvivő kiemelte: "a szocialisták abszurd és tragikus öröksége, hogy 2010-ben 3,8 millió ember dolgozott, ám közülük 1,2 millióan nem fizettek adót, vagyis 2,6 millió ember tartotta fenn az országot."

Forrás: MTI

Vissza
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART