2011.
augusztus
14. 12:07

Fonda: nincs olyan aktusom, hogy ne lenne orgazmusom

Címkék:
Jane Fonda Jane Fonda szerint nyugdíjasként sem kell, hogy csökkenjen a szexuális étvágy, erre ő és párja, Richard Perry a legjobb példák. A hetvenhárom éves Fonda úgy döntött: könyvben ad tanácsokat.

A kétszeres Oscar-díjas Jane Fonda sokszor bizonyította már, hogy hetvenhárom évesen is éppen olyan friss, mint egykor. A díva most úgy döntött, hogy a hálószobájába is betekintést enged. Készülő önéletrajzi regényében ugyanis ötven oldalt szán szexuális tanácsadásra.

– Sosem találkoztam még olyan könyvvel, amely nyíltan beszélne az időskori szexualitásról. Mintha a korral el kéne múlnia a vágyaknak is. Pedig ez ostobaság. Ránézek az emberekre, és meg tudom mondani, hogy jó-e a szexuális életük. Az enyém jó, aktív vagyok. Nincs olyan aktus, hogy ne lenne orgazmusom. Minden a részletekben rejlik, figyelni egymásra és magunkra is, akkor jó lesz – lelkendezett Fonda a Time magazinnak adott interjújában, ahol azt is elárulta, külön fejezetet szán majd a péniszimplantátumoknak. Ez azt sejteti, hogy párjának, Richard Perrynek is beültettek egy kis segédeszközt, ám erről a színésznő nem beszélt. Fonda azt is hosszasan taglalta az interjúban, hogy szerinte minden nő csinos és kívánatos lehet, csak éppen az előnyös testrészeit kell kihangsúlyoznia.

– Nekem a derekam és a csípőm a legszexibb, tehát nagyon ügyelek rá, hogy azokat mutogassam. Nem a régi már a testem, hiszen műtérdem és műcsípőm van, vékony a karom és a lábam, de attól még szeretem magamat. Persze emiatt már nem vagyok olyan hajlékony és virtuóz az ágyban, mint régen, de senkinek nincs oka panaszra – mondta nevetve az örökifjú színésznő.

Forrás: Bors

Vissza
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART