2010.
november
26. 12:37

Három nap a nyugdíjasokért

Nyugdíjas Expo November 26-28. között ismét megrendezik a Nyugdíjas Expót a budapesti SYMA Konferencia- és Rendezvényközpontban. A háromnapos esemény az egyetlen, kifejezetten a szenior korosztálynak szóló rendezvény a magyarországi kiállítási palettán.

A látogatók megismerkedhetnek számos olyan termékkel és szolgáltatással, amelyek az egészségmegőrzést, az életminőség megtartását segítik. Szűrőkamion is várja az érdeklődőket ingyenes egészségügyi szűrésekkel. Bemutatkoznak idősbarát önkormányzatok, idősklubok, valamint számos olyan szálloda és fürdő az ország minden tájáról, amelyek számára kiemelten fontos a nyugdíjas vendégkör. A közönség kedvezményes üdülési ajánlatok közül válogathat és számos ötletet talál a szabadidő tartalmas eltöltéséhez.

A II. Nyugdíjas Expo programját szórakoztató és kulturális programok, nyereményjátékok és meglepetésvendégek színesítik.

A hétvégi kiállításon olyan termékek is lesznek, amelyek az idősebb generáció segítségére lehetnek a prevencióban és a rehabilitációban is; így az érdeklődők olyan terápiás- és sporteszközöket ismerhetnek meg, amelyek az aktív idős korosztály számára ösztönzően hatnak a testmozgásra, így az egészséges életmódra is egyaránt.

Foprrás: jokortv.hu

 

Vissza
2009.
november
11. 18:28

Nyugdíjas expo

Nyugdíjas expo A Syma Csarnokban rendezik november 20. és 22. között az I. Nyugdíjas Expót. Több, mint 100 kiállító várja a látogatókat, akik ingyenes szűrővizsgálatokon is részt vehetnek – erről tájékoztatták ma a sajtót a szervezők.
Tovább
2009.
november
23. 07:26

Sikeres volt az első Nyugdíjas Expo

Sikeres volt az első Nyugdíjas Expo A Syma csarnokban rendezett kiállításon bő kínálat volt tanácsokból, ötletekből az egészség megőrzésére, kikapcsolódásra és szórakozásra, de információt adtak az életjáradékról vagy nyugdíjelőlegről, és a bűnmegelőzésről is az érdeklődőknek. Több nyugdíjas szervezet is képviseltette magát.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART