2011.
július
26. 08:24

Harrison Ford: Haljon meg Indiana Jones!

Címkék:
Harrison Ford Harrison Ford feltétlenül szeretne szerepelni egy ötödik Indiana Jones-filmben, de ezúttal arra vágyik, hogy a végén haljon meg a legendás régészprofesszor.

"Van még bennem egy ötödik film, ezért amint Spielberg és Lucas rám telefonál, már rohanok is az ostoromért" - tréfálkozott a színész, aki jelenleg új filmjét, a Cowboyok és űrlényeket (Cowboys & Aliens, hazai bemutató: 2011. augusztus 25.) népszerűsíti Amerikában.

"Viszont Indynek meg kell halnia, hogy utána csak a legendája éljen tovább. Nem vagyok vérszomjas, de a dolognak ez a dramaturgiája, hiszen nem tudjuk őt elképzelni megöregedve a kandalló előtt. Annak idején hasonló okból győzködtem George Lucast arról, hogy öljük meg Han Solót A jedi visszatér végén, de nem volt rá hajlandó" - még szerencse, hiszen a Csillagok háborúja talán legnépszerűbb figuráját iktatták volna ki ezzel.

Ford egyébként hezitált, hogy elfogadja-e a Cowboyok és űrlények főszerepét, mert az elején nem egészen értette a koncepciót. "Zavart a cím: hogy jön a western a sci-fihez? Aztán elmagyarázták, hogy a dolog nagyon is jó lehet, ha komolyan vesszük. Közben rájöttem, a western-része mindenképpen érdekel. Világéletemben szerettem volna vadnyugati filmben szerepelni, de alig készül ilyen, mert nincs divatja. Most viszont összejött, és kiderült, tényleg működik - akár ufókkal is" - mondta a 69 éves sztár.

Forrás: Habostorta

Vissza
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART