2012.
április
06. 06:01

Idő ajándékba - pályázat időseket vagy betegeket gondozóknak

Címkék:
fitness Egy Magyarországon is egyre népszerűbb női tornaklub pályázatot hirdet azoknak a nőknek, akik idős hozzátartozójukat vagy beteg gyermeküket otthon gondozzák és szeretnének heti néhány órát jó hangulatú tornával eltölteni.

A Curves Magyarország akciójával azoknak a nőknek biztosít most időt a magukkal való törődésre, akik saját jogukon aligha számíthatnának támogatásra. Az „Időt adunk ajándékba” pályázat keretében olyan hölgyek jelentkezését várják, akiket idős hozzátartozó vagy beteg gyermek felügyelete köt házhoz és szeretnének heti néhány órát támogató női társaságban, klubhangulatban, tornával eltölteni, úgy hogy távollétükben szerettük szakszerű felügyeletéről a Kék Angyal Házi Betegápoló Szolgálat gondoskodik.

Az akcióval, a közvetlen segítségen kívül arra szeretné a világ legnagyobb női fitness klubjának hazai központja felhívni a figyelmet, hogy a nehéz helyzetben, sérült gyermeküket egyedül nevelő anyákra, idős rokont ápoló nőkre figyeljenek oda ismerőseik, rokonaik, a szomszédok, barátok és segítsék őket azzal, hogy tehermentesítik őket heti néhány órára, hogy szabadidőhöz jussanak, amikor kizárólag magukkal foglalkozhatnak.

Pályázati anyag és leadás:


A maximum 1000 karakteres szövegben történeteket várnak, melyek bemutatják, miért van szüksége a pályázónak időre, milyen helyzetben van, miért jelentene sokat neki, ha felszabadulna néhány szabad órája hetente.

Anyagok feltöltése és részletek a kuponakcio.curves-magyarorszag.hu/nyerj-idot oldalon.
Határidő: 2012. április 20.

Forrás: HarmoNetVissza
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART