2010.
január
10. 18:12

Idős férfi hajtott a forgalommal szemben az M5-ösön

Címkék:
M5 Egy 84 éves kiskunfélegyházi férfi vezette azt a személygépkocsit, amelyik az M5-ös autópályán a forgalommal szemben haladva egy tehergépkocsival frontálisan ütközött vasárnap délelőtt Kecskemét mellett az M5-ös autópályán; a férfi a helyszínen meghalt - közölte a rendőrség az MTI-vel.

Egy bolgár rendszámú, autókat szállító tehergépkocsi előzött az autópálya 86-os kilométere közelében egy román rendszámú kamiont, amikor a szemből érkező személygépkocsival ütközött - mondta el a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője.

A tehergépkocsi nekiütközött a kamionnak is, majd az autópályán keresztbe fordult. Ezután érkezett egy másik személygépkocsi a helyszínre, amely a tehergépkocsiba szaladt, majd további három személygépkocsi koccant egymásba - ismertette a baleset részleteit Rákosi Mihály rendőrségi főtanácsos.

A sajtószóvivő beszámolt arról, hogy a balesetben további személyi sérülés nem történt, a rendőrség a forgalmat a mentés idejére az 54-es számú útra terelte.

Rákosi Mihály utalt arra, hogy több telefonbejelentés érkezett arról, hogy egy személygépkocsi a forgalommal szemben halad az autópályán, de mire a rendőrjárőr a helyszínre érkezett, a baleset megtörtént.

Forrás: Népszava

Vissza
2009.
november
20. 12:23

Végre van szuper sportautója a 101 éves bácsinak

Végre van szuper sportautója a 101 éves bácsinak Sportautóra vágyott egy 101 éves amerikai férfi, vett hát magának egy 426 lóerős Chevrolet Camarót. Virgil Coffman - aki nyolc hónappal idősebb, mint maga a General Motors - még szeptemberben ment be kívánságával egy autókereskedésbe otthonában, az illinoisi Decaturben.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART