2011.
szeptember
15. 18:03

Idősek kirablói rács mögött!

Címkék:
bilincs Előzetes letartóztatásba helyezték csütörtökön egy férfit és egy fiút, akik az elmúlt napokban több idős embert is kiraboltak Nagykanizsán - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Salamon Róbert közölte: szeptember 5-e és 10-e között hét idős embert támadtak meg Nagykanizsa keleti városrészében. A bűncselekmények elkövetői - akik a megtámadottak kezéből kitépték a táskát, majd futva elmenekültek - általában készpénzt, személyes iratokat, valamint élelmiszert zsákmányoltak. A rövid időn belül történt több támadás miatt széleskörű nyomozást indított nagykanizsai rendőrkapitányság, munkatársaik kedden fogták el a gyanúsítottakat.

A két Somogy megyei elkövető - egy iharosi férfi és egy inkei, fiatalkorú fiú - ellen rablás, lopás és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást. A gyanúsítottakat a Zalaegerszegi Városi Bíróság csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezte.

Forrás: HajduPress

Vissza
2010.
július
19. 21:46

Idősek a csalók csapdájában

Idősek a csalók csapdájában Pápán a nyugdíjasoknak készült el egy négyoldalas szórólap, amelynek segítségével felhívják a figyelmüket a különböző veszélyekre. Trükkös tolvajokról, csalókról, szélhámosokról van benne szó. Azt tudatosítja, hogy kihasználják mások segítőkészségét, hiszékenységét a szélhámosok.
Tovább
2011.
június
10. 10:34

Időseket toboroznak az átverős szűrésekre

Időseket toboroznak az átverős szűrésekre Egészségszűréssel járja az országot egy bútorkereskedő vállalkozás. A jelentkezőktől - ajándékért cserébe - legérzékenyebb egészségügyi adataikat is elkérik, de a "szűrés" csupán átverés - írja a Népszava.
Tovább
2011.
február
01. 08:44

Már ütnek is a táskatolvajok

Már ütnek is a táskatolvajok Az elmúlt időszakban megszaporodtak a táskalopások Jász-Nagykun-Szolnok megyében (is). Szolnokon már számos idős nő esett áldozatul az elkövetőknek, de eddig egyet sem bántottak közülük. Most azonban sérültjei vannak a támadásoknak.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART