2011.
április
30. 08:51

Indul a strandszezon

Címkék:
Dagály Hét fővárosi strand nyitja meg kaput a következő két hónapban. A fürdőhelyeken idén is gyerek-, diák-, nyugdíjas kedvezményekkel, családi jegyekkel, Strandváró nappal és több, új, izgalmas szolgáltatással várják a látogatókat.

Az idei strandszezon nagy újdonsága, a számos kedvezmény lehet:a fürdők csökkentett áron, jelentős kedvezménnyel csábítják a fiatalokat, családokat és a nyugdíjasokat. A szerdai napokon, az úgynevezett Standváró Napon továbbá mindenki kedvezményes jeggyel látogathatja majd a strandokat.


A sportolni vágyókat már április 30-tól várják a Dagály strandon, ahol kosárlabda pálya, streetball pálya és strandröplabda pálya is a rendelkezésükre áll. A Palatinus a tervek szerint egy valódi vízi gyerekparadicsommá alakul a nyár folyamán – de nem csak a gyerekeknek szolgálnak újdonsággal: Közép-Európában egyedülálló szörf/ hullámlovas program indul a strandon. Nem kell már több ezer kilométert utazni ahhoz, hogy szörfözésre alkalmas hullámokat találjunk. A megszokott óránkénti hullámszolgáltatás mellett, mindenki kipróbálhatja milyen is a hullámokat elkapni és meglovagolni.

Új élményelemekkel bővülhet a többi strand programkínálata is, például, quad pálya, vízi dodzsem, bungee-trambulin, légvár, waterball játéklehetőségekkel. Június végén kerül megrendezésre a Strandok Éjszakája program, de a nyár folyamán még számos egyéb zenés rendezvényre is lehet számítani: a Pünkösdfürdői strandon igazi retro-hangulat várja majd a látogatókat, számos zenei csemegével – írja közleményében a Budapesti Városüzemeltetési Központ.

 

Strand nyitások:
április 30. Dagály strand
május 7. Palatinus
május 14. Csepeli strand és a Paskál strand
május 28. Római strand
június 4. Csillaghegy
június 11. Pünkösdfürdő

Vissza
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART