2010.
november
20. 14:24

Ismét lesz Nyugdíjas Expo

Címkék:
Nyugdíjas Expo A rendezők sikeresnek tartották a tavaly megrendezett I. Nyugdíjas Expót, így aztán idén is lesz hasonló kiállítás, az elmúlt évinél több résztvevővel. A kiállításnak nincs konkurenciája, más piaci szereplők még nem vették tudomásul, hogy van itt mintegy 3 millió ember, aki elérte már a nyugdíjas kort.

Az utolsó őszi hétvégén minden a nyugdíjasoknak – és a nyugdíjasokért – történik majd a SYMA csarnokban. A tavalyinál kétszer nagyobb, 4000 négyzetméteres alapterületen több mint száz kiállító mutatkozik be a közönségnek – mondta el Galisz Tamás, az kiállítást szervező G-mentor Kft. ügyvezetője. Eljönnek idősbarát önkormányzatok, idősklubok, valamint számos olyan szálloda és fürdő az ország minden tájáról, amelyek számára kiemelten fontos a nyugdíjas vendégkör. A közönség kedvezményes üdülési ajánlatok közül válogathat, és számos ötletet talál a szabadidő tartalmas eltöltéséhez. A látogatók megismerkedhetnek számos olyan termékkel és szolgáltatással, amelyek az egészségmegőrzést, az életminőség megtartását segítik. Szűrőkamion is várja az érdeklődőket ingyenes egészségügyi szűrésekkel.

 

A II. Nyugdíjas Expo programját szórakoztató és kulturális programok, nyereményjátékok és meglepetésvendégek színesítik. Színpadra lépnek nyugdíjas klubok művészeti együttesei, a Magyar Színház művészei. Pénteken koncrtet ad a Hot Jazz Band, másnap Bangó Margit és zenekara, vasárnap pedig Kovács Kati lesz a sztárvendég. Monspart Sarolta gyaloglóversenyre hívja a közönséget, Nagy Gábor vezetésével pedig a nordic walking alapjait sajátíthatják el a vállalkozó kedvű vendégek. A Szabad Föld hetilap „Topnagyi” nyereményjátékán kétszer egymillió forint talál gazdára, a díjátadást szombaton tartják.

(X)

Forrás: Jókor Tv
 

Vissza
2009.
november
23. 07:26

Sikeres volt az első Nyugdíjas Expo

Sikeres volt az első Nyugdíjas Expo A Syma csarnokban rendezett kiállításon bő kínálat volt tanácsokból, ötletekből az egészség megőrzésére, kikapcsolódásra és szórakozásra, de információt adtak az életjáradékról vagy nyugdíjelőlegről, és a bűnmegelőzésről is az érdeklődőknek. Több nyugdíjas szervezet is képviseltette magát.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART