2012.
szeptember
01. 10:29

Jockey most is tarol

Címkék:
Larry Hagman Sokak szerint az „öreg rókák” viszik a hátukon az új Dallas sorozatot, a nézettségi adatok mindenesetre arról árulkodnak, hogy az új generációt is elvarázsolta az olajmágnás família.

A legfrissebb nézettségi adatok szerint alig érdekel valakit az undok, sánta doki és a Lila akác köz négy bombázója, ha Jockey Ewing feltápászkodik halálos ágyáról, hogy folytassa fondorlatos hatalmi harcait.

A szerdán este adásba kerülő újratöltött Dallas sorozat bemutatkozó része „agyonverte” a konkurens csatornán futó Doktor House-t és a Született feleségeket. Jockey-t az új sorozatban 1,21 millióan nézték a teljes lakosság körében, a hirdetőknek oly fontos 18–49 es korosztályban pedig 28 százalékos nézettséget hozott az RTL Klubnak, ami abszolút sikernek számít.

Messzemenő következtetéseket azonban még nem szabad levonni az adatokból, mert könnyen lehet, hogy a nagy lelkesedés csak az első résznek szólt, a sorozat facebookos rajongói oldalára ugyanis ijesztően kevesen, 175-en jelentkeztek be.

Ez a néhány elkötelezett Dallas hívő is azt mondja, hogy ha nem lenne Jockey, Samantha, Lucy és Bobby, akkor egy harmadosztályú brazil szappanopera színvonalát sem ütné meg a sorozat.

Forrás: zipp.hu

Vissza
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART