2010.
november
27. 08:26

Jól indult a nyugdíjas expó

expó 5 Már az első napon ezrek látogattak el a II. Nyugdíjas Expóra. Ezen a hétvégén itt minden a nyugdíjasokról szól. Tekintse meg fotóinkat!

A szervezők húszezer látogatóra számítanak a három nap alatt a II. Nyugdíjas Expón. Péntek délután már több ezren mentek el a kiállításra, amely a tavalyinál jóval nagyobb alapterületen, majd 160 kiállítóval várja a látogatókat. Pénzintézetek, utazási irodák, fürdők, gyógyszergyárak, gyógytermék gyártók, nyugdíjas szervezetek egyaránt részt vesznek az expón, sőt alapvető látás- hallás- és szűrővizsgálatokat is el lehet végeztetni.

Képeinket a nyitónapon készítette Kopasz Árpád.

Vissza
2009.
november
11. 18:28

Nyugdíjas expo

Nyugdíjas expo A Syma Csarnokban rendezik november 20. és 22. között az I. Nyugdíjas Expót. Több, mint 100 kiállító várja a látogatókat, akik ingyenes szűrővizsgálatokon is részt vehetnek – erről tájékoztatták ma a sajtót a szervezők.
Tovább
2009.
november
23. 07:26

Sikeres volt az első Nyugdíjas Expo

Sikeres volt az első Nyugdíjas Expo A Syma csarnokban rendezett kiállításon bő kínálat volt tanácsokból, ötletekből az egészség megőrzésére, kikapcsolódásra és szórakozásra, de információt adtak az életjáradékról vagy nyugdíjelőlegről, és a bűnmegelőzésről is az érdeklődőknek. Több nyugdíjas szervezet is képviseltette magát.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART