2010.
február
26. 14:33

Kábítószerrel üzletelt egy nyugdíjas asszony

Címkék:
drogkereső kutya A 66 éves kisvárdai asszony főként speedet, kisebb mennyiségben pedig marihuánát is árult – 39 éves lányával együtt.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön feltételezett kábítószer terjesztőkön ütött rajta. A gyanúsítottak között van egy 66 éves asszony, 39 éves lánya és egy 27 éves férfi - valamennyien kisvárdai lakosok.


A hatóság eddigi információi szerint a kábítószert a két nő szerezte be, amit a fiatalembernek adtak át tovább értékesítésre -őt egy kisvárdai parkolóban, üzletelés közben fogták el. Több fogyasztó ellen is eljárás indult, sa gyanúsítottak köre várhatóan tovább bővülhet.

Az asszonyok közös lakásán tartott házkutatás során a rendőrök kábítószergyanús anyagokat - a gyorsteszt szerint 277 gramm amfetamin-származékot és 14,4 gramm marihuánát -találtak, a fiatalabb nő kocsijából pedig további 85,7 gramm amfetamin-származék került elő. A jelenlegi adatok alapján a női elosztók nem éltek az anyaggal, társuk szervezetéből viszont kimutatták a drog jelenlétét; nála összesen mintegy 10 gramm kábítószert találtak.

Azt, hogy a két nő honnan szerezte be a kábítószert, a további nyomozásnak kell tisztáznia. A Kisvárdai Rendőrkapitányság mindhárom feltételezett terjesztőt őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatásukat, a fogyasztók szabadlábon védekezhetnek.


Forrás: OrientPress Hírügynökség

Vissza
2010.
január
18. 19:47

A kertjét árammal védő férfi mellett demonstráltak Miskolcon

A kertjét árammal védő férfi mellett demonstráltak Miskolcon Szimpátiatüntetést tartott az Összefogás Párt Szoboszlai Barna mellett hétfő este a Borsod megyei bíróság épülete előtt Miskolcon; az idős kesznyéteni férfi kertjét árammal védte a lopások miatt, s ennek következtében egy tolvajt 2008 július elsejére virradóra halálos áramütés ért.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART