2009.
december
29. 11:46

Karácsony óta nem keresi senki

Címkék:
Közlekedési balesetet szenvedett egy idős férfi, személyazonosságát nem sikerült megállapítani. Kérjük, akik felismerik, jelentkezzenek!

2009. december 23-án 15 óra 45 perc körül időben a Budapest, XI., Budafoki úton egy férfi az arra haladó személygépkocsi elé lépett. Az autó vezetője az ütközést elkerülni nem tudta, férfit elütötte. A sérültet a mentők egy XII, kerületi kórházba szállították, ahol jelenleg is kómában van. A férfinél semmiféle iratot nem találtak, ezért személyazonossága nem volt megállapítható.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kómában lévő férfi 60 év körüli, kb. 170-175 cm magas, ritka, rövid barna-őszes hajú, testsúlya kb. 60-70 kilogramm, bal alkarján kalapos férfi felsőtestet ábrázoló tetoválás látható.

 

A férfi a baleset idején a következő ruházatot viselte: koptatott, kék színű farmernadrág, világoskék színű téli dzseki, barna színű téli, simléderes sapka, fekete színű kinti "mamusz" cipő, lila színű póló.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható idős férfit felismeri, személyazonosságáról tájékoztatást tud adni, hívja a 381-43-00 telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a 107, 112 ingyenesen hívható segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Forrás: police.hu
 

Vissza
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART