2012.
július
27. 16:08

Kézműves pályázat kőbányai nyugdíjasoknak

Címkék:
kézműves A Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Idősügyi Tanácsának Kulturális, Oktatási, Képzési, Hagyományőrző, Média és Tájékoztatási munkacsoportja amatőr kézműves pályázatot hirdet nyugdíjasok részére. A pályázaton minden Kőbányán lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező nyugdíjas indulhat, aki kedvet érez arra, hogy kézműves tudását bemutassa – bármilyen témában és technikával. A pályázatok benyújthatók: 2012. augusztus 6. és szeptember 3. között a Polgármesteri Hivatal Humán Irodájának Szociális és Egészségügyi Csoportjánál.

A Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Idősügyi Tanácsának Kulturális, Oktatási, Képzési, Hagyományőrző, Média és Tájékoztatási munkacsoportja amatőr kézműves pályázatot hirdet nyugdíjasok részére. A pályázaton minden Kőbányán lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező nyugdíjas indulhat, aki kedvet érez arra, hogy kézműves tudását bemutassa – bármilyen témában és technikával.

Egy pályázó maximum 3 olyan pályaművel pályázhat, melyet az Idősügyi Tanács 2009–2010–2011-es pályázatán nem nyújtott be. A pályázaton való részvétel ingyenes. A pályázatokat az Idősügyi Tanács Kulturális, Oktatási, Képzési, Hagyományőrző, Média és Tájékoztatási munkacsoportja bírálja el. A legsikeresebb művek alkotói jutalomban részesülnek. Az alkotások megtekinthetők lesznek az Idősek Hónapjában 2012. október 1. és 7. között a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban rendezendő kiállításon.

A pályázatok benyújthatók: 2012. augusztus 6. és szeptember 3. között a Polgármesteri Hivatal Humán Irodájának Szociális és Egészségügyi Csoportjánál (1102 Budapest, Szent László tér 29. fszt. 33. (Telefon: 4338-331). A jelentkezéssel egyidejűleg lakcímkártya bemutatásával kell igazolni a pályázó kőbányai illetőségét. Kérjük, hogy nevet, születési időt, lakcímet, telefonszámot (esetleg e-mail címet), illetve a mű a címét ne felejtsék a pályaművekre ráírni!

Forrás: erikanet.hu

Vissza
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART