2011.
április
14. 10:50

Kim Cattrall nem fél az öregedéstől

Címkék:
Kim Cattrall A Szex és New York sztárja, Kim Cattrall (54) bejelentette, hogy soha nem fogja alávetni magát kozmetikai műtéteknek, mert az élet részének tartja az öregedés folyamatát, s ezt élvezni szeretné.

A színésznő, aki egy veterán pornósztárt alakít következő filmjében (Meet Monica Velour), azt állítja, hogy lenyűgözi a sok más, korosodó híresség.

„Nézem az embereket, mint Judi Dench, aki a hetvenes éveit tapossa, és azt gondolom: mi a fenétől félek én? Mind az életemben, mind a karrieremben el akarom fogadni az öregedést, mert azt gondolom, hogy ez az, ami érdekes.”

Cattrall azt mondja, szimpatizál azokkal a nőkkel, akik a kort meghazudtoló kezelések nyomását a saját bőrükön is érzik.
„Hollywoodban elvárás a szépség. Kívánatosnak kell lenni. Na ez az, amiért rengeteg korombeli, és nálam fiatalabb nő használ botoxot vagy megy el megplasztikáztatni magát. … Természetesen ez mindenkinek a saját döntése, én nem ítélkezem. Az ő életük, az ő testük. Csináljanak, amit akarnak.”

Forrás: Premierfilm

Vissza
2011.
február
08. 11:31

Hogyan öregednek meg a szerveink?

 Hogyan öregednek meg a szerveink? Az életkor előrehaladásával a különböző szervek és szervrendszerek (agy, vese, csont, tüdő, máj, szív, izom, stb.) alaki és működésbeli változáson mennek keresztül.
Tovább
2010.
december
25. 10:27

A 79 éves Bud Spencer forgat, mert nincs pénze

A 79 éves Bud Spencer forgat, mert nincs pénze A már 79 éves Bud Spencer megint kamerák elé áll, mert egész életében jól keresett ugyan, de abból nem sok maradt meg a nyugdíjas évekre.
Tovább
2011.
március
07. 09:56

Így öregedjünk tudatosan!

Így öregedjünk tudatosan! Nem árt időben gondolnunk öregségünkre. Nem mindegy, hogy mi magunk formáljuk azt, vagy az formál, deformál minket. Milyen esélyeink vannak az élet utolsó negyedében? Hogyan lehet rá felkészülni?
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART