2013.
február
06. 17:36

Kincset érő egészség: idősotthonok pályázhatnak

Címkék:
OEP 1 millió forintot nyerhetnek a nyugdíjas- és idősotthonok az egészségbiztosító pályázatán. Figyelem, szoros a határidő!

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár pályázatot hirdet a magyarországi nyugdíjas- és idősotthonok számára. A győztes pályázatot beküldő otthon 1 millió forint értékű nyereményben részesül, amelyet az otthon lakóinak egészségmegőrzésére fordíthatnak. Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár számára kiemelten fontos, hogy felhívja a figyelmet az egészségmegőrző életmódra. A Kincset érő egészség nevet viselő kampány célja, hogy ösztönözze az időseket a rendszeres mozgásra, az egészséges étkezésre és hangsúlyozza a betegségek megelőzésének fontosságát - tudatta közleményben az OEP.
Hirdetés

Az OEP pályázatán az otthonoknak lehetőségük van bemutatni, hogy jelenleg mit tesznek az intézmény lakóinak egészségmegőrzéséért – kiemelt figyelmet fordítva a csontritkulásra - és hogy mi az, amin változtatnának a jövőben. A győztes otthon 1 millió forint értékben vásárolhat olyan eszközöket, sportszereket, amelyek az egészségmegőrzést szolgálják: azaz megvalósíthatják mindazt, amit a pályázati anyagban leírtak.

Jelentkezni február 13-ig lehet egy regisztrációs lap kitöltésével. Érdeklődni és jelentkezési lapot igényelni a Young and Partners Kommunikációs és Tanácsadó Kft.-nél lehet, amely a pályázat lebonyolításáért is felelős. További információk a 06-20-340-1403-os telefonszámon vagy az eszter.babik@youngandpartners.hu e-mail címen kérhetők.

„Még a vártnál is nagyobb az érdeklődés, már az első napon közel 30 otthon jelezte részvételi szándékát. Nagyon örülünk neki, hogy sok intézmény tartja fontosnak a kampányban megfogalmazott célunkat: az egészségmegőrzést, odafigyelést. Szeretnénk mindenkit arra biztatni, hogy vegyen részt a pályázaton." – mondta Szántó Georgina, az OEP szóvivője.

Forrás: OEP
 

Vissza
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART