2009.
november
07. 11:42

Korózs Lajos internetes fogadóórát tart november 11-én

Címkék:
korózs Korózs Lajos, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkára 2009. november 11-én 16 órától internetes fogadóórát tart a www.magyarorszag.hu oldalon.

A Szociális és Munkaügyi Minisztérium a közelmúltban mind a fogyatékosügyi érdekvédelmi szervezetekkel, mind az Országos Fogyatékosügyi Tanáccsal megállapodást kötött a 2010-es költségvetési támogatások ügyében. A megállapodások mind az érdekképviseleti szervek mind a fogyatékos személyek támogatására kitérnek. Ennek kapcsán Korózs Lajos, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkára 2009. november 11-én 16 órától internetes fogadóórát tart a www.magyarorszag.hu oldalon.

A fogadóóra felülete a következő címen érhető el (itt tehetik fel kérdéseiket is): https://www.magyarorszag.hu/kapcsolat/forum/kozelet/kozigazgatas/kormanyzat/szmm/tema.html?topicid=2010

Tervezett témák:
1./ a fogyatékosságügyi országos érdekvédelmi szervezetek költségvetési támogatása
2./ a nagylétszámú bentlakásos intézmények kitagolása
3./ a szociális intézményi foglalkoztatás 2010. évi támogatása
4./ a civil fenntartású lakóotthonok 2010. évi támogatásának tervei

Vissza
2009.
október
07. 10:38

Jövőre 4,1 százalékkal emelkednek a nyugdíjak

Jövőre 4,1 százalékkal emelkednek a nyugdíjak A költségvetés elkészítésekor odafigyeltek arra, hogy, hogy az idősek számának növekedése ellenére is szavatolni tudják a mintegy hárommillió érintett biztonságos nyugellátását – állítja a szaktárca államtitkára.
Tovább
2009.
október
25. 14:22

Politikai vita a nyugdíjasokat érintő kormányzati tervekről

Politikai vita a nyugdíjasokat érintő kormányzati tervekről Azt a kabinet és a kormányzó párt is elismeri, hogy a jövőre tervezett megszorítások az időseket is érintik, de azzal érvelnek, hogy így marad biztonságosan fenntartható a nyugdíjrendszer. Az ellenzék azt szeretné elérni, hogy legalább az idei szinten maradjon az ellátás. Az alábbiakban összefoglalunk néhány véleményt.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART