2010.
november
08. 08:19

Larry Hagman öregek otthonába vitette feleségét

Címkék:
Larry Hagman Öregek otthonába vitette feleségét a Dallasból ismert Jockey Ewing, azaz Larry Hagman (79), mert már nem tudja ápolni. Hagman 56 évvel ezelőtt vette feleségül a svéd Maj Axelsont.

Azt nem tudni, miért nem rendelt inkább házi ápolót 82 éves neje mellé, vagyonából szinte egészen biztosan futotta volna rá. Meglehet azonban, hogy az asszony Alzheimer-kórja ért olyan stádiumba, hogy már csak intézeti körülmények között lehet kezelni. Annyi bizonyos, hogy sokáig kitartott mellette, a svéd Maj Axelsont (82) 56 éve vette feleségül, így az övéké a leghosszabb ideig tartó hollywoodi házasság.

Mivel a Los Angeles-i intézet túl messze volt mesés kaliforniai otthonuktól, a Dallasban Jockey ­Ewingot játszó színész inkább lakást bérel Los Angeles szívében. Mivel Hagman magánkívül van a bánattól, az sem kizárható, hogy az asszony már elfekvőbe került.

– Azért költöztem el otthonról, hogy mindennap láthassam életem szerelmét – állította könnyeivel küszködve Hagman a People magazin újságírójának. – Soha nem hittem volna, hogy ilyen soká együtt maradunk, bár titkon reménykedtem benne.

Hagman még deszantos korában ismerkedett meg a svéd szépséggel, aki akkoriban divattervezőnek tanult.

Forrás: blikk.hu

Vissza
2010.
szeptember
12. 10:11

7 dolog, amiben az elme és a test változik az öregedés során

7 dolog, amiben az elme és a test változik az öregedés során Az öregedés ikonikus figurája a ráncos arcú, felejtős, morgós öregember. Azonban a tudósok egy másik képet festenek az öregekről: a kor előrehaladtával az idősek sokkal boldogabbak, liberálisabbak lesznek, és sok esetben már nem tartják vissza csípős megjegyzéseiket. Legalább is az amerikai öregek a következő 7 dologban változnak.
Tovább
2009.
december
13. 16:46

83 évesen sem megy nyugdíjba a brit anyakirálynő

83 évesen sem megy nyugdíjba a brit anyakirálynő Évek óta találgatás tárgya, hogy II. Erzsébet királynőt a fia, Károly herceg, vagy unokája, Vilmos herceg követi e majd a trónon.
Tovább
2010.
szeptember
27. 10:11

A gazdagok is félnek a nyugdíjtól

A gazdagok is félnek a nyugdíjtól Egy friss felmérés szerint a gazdag angolok 60 százaléka a bizonytalanságok miatt tovább kíván dolgozni, és csak akkor akar elmenni nyugdíjba, ha az már nem halogatható tovább. A Barclays Wealth felmérése alapján megállapítható, hogy a gazdagok nagyon pesszimistán ítélik meg a helyzetüket, pedig ez a valóságban koránt sincs így.
Tovább
2009.
november
13. 20:54

Drága dolog az öregség Amerikában is

Drága dolog az öregség Amerikában is Az Egyesült Államok minden 80 évesnél idősebb ember egészségének biztosítására átlagosan 45 ezer dollárt fordít. Ugyanez az összeg Európában csupán 12 ezer dollárnyi euró.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART