2011.
augusztus
22. 08:32

Magyar - Osztrák Nyugdíjtanácsadó Napok

Címkék:
nyugdíjtárgyalás Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság és az Osztrák Nyugdíjbiztosítás - Pensionversicherung Österreich - a nemzetközi nyugdíjszakmai együttműködés keretében Magyar-Osztrák Tanácsadó Napokat tart szeptember végén három helyszínen. A szervezők a rendezvényt azoknak ajánlják, akik Magyarországon és Ausztriában is dolgoztak, vállalkozóként illetve egyéb jogcím alapján szereztek/szereznek magyar- és osztrák nyugdíjjogosultságot.

A Tanácsadó napokon az érdeklődők személyre szóló tájékoztatást kaphatnak a nyugdíjjogosultságról, a nyugdíjba vonulás feltételeiről, az ügyintézési teendőkről, illetve – kérésre – a folyamatban lévő nyugdíjügyről is.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Nyugdíjbiztosítási Igazgatóságán szeptember 20-án Győrben (9024 Szent Imre út 6.), szeptember 21-én pedig Sopronban (9400 Kiss János út 4.) várják az érdeklődőket – 9 és 16 óra között. A Központi Nyugdíjnyilvántartó és Informatikai Igazgatóságon, Budapesten szeptember 22-én (1081 Fiumei út 19/a) 9 és 16 óra között állnak a nyugdíjszakemberek az ügyfelek rendelkezésére-tudatta a megyei kormányhivatal.

A rendezvényre bejelentkezni és előzetes egyeztetést kérni 2011.09.01-től a +36 1 323-6560-as telefonszámon lehet!

A rendezvényre invitáló tájékoztató megtekinthető a www.szszbmkh.hu honlapon.

OrientPess Hírügynökség

Vissza
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART