2011.
május
26. 05:12

Megalakult a KNOÉ

Címkék:
Pintér Sándor tüntetésen Megalakult a Korkedvezményes Nyugdíjasok Országos Érdekvédelmi egyesülete. Az egyesületet abból a célból hozták létre, hogy ellássa tagjai képviseletét és érdekvédelmét, minden olyan harmadik személlyel szemben, aki a jóhiszeműen, törvényesen megszerzett nyugellátásuk megszüntetésére, csökkentésére vagy ezzel összefüggő jogaik sérelmére törekszik.


Az egyesület feladata tagja szerzett jogának védelme, ezzel összefüggő jogaiknak képviselete magyarországi, illetve nemzetközi fórumokon. Az egyesület szándékai szerint minden – jelen számítások szerint több mint 615 ezer – korkedvezményes nyugdíjas érdekeinek védelmében fejti ki tevékenységét. A minél hatékonyabb érdekérvényesítés érdekében az egyesület minden érintett szervezettel felveszi a kapcsolatot.

Az egyesület mindaddig fejti ki tevékenységét, amíg a céljait nem érte el, és a tagság szerzett jogait nem védte meg - áll a Korkedvezményes Nyugdíjasok Országos Érdekvédelmi Egyesületének közleményében.

Forrás: OrientPress Hírügynökség

Vissza
2011.
május
24. 17:48

Orbán is tárgyalni akar a rendvédelmiekkel

Orbán is tárgyalni akar a rendvédelmiekkel Orbán Viktor is tárgyalni akar a rendvédelmi érdekképviseletek küldötteivel, derült ki a kormány keddi ülése után. Korábban Pintér Sándor belügyminiszter és a szakszervezetek is azt jelezték, hogy egyeztetéseik után kialakult a tárca új elképzelése a rendőrök és tűzoltók korai nyugdíjba vonulásáról, és már csak a kormány beleegyezése hiányzik.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART