2011.
szeptember
29. 18:03

Megáll az ész! Kilencedik hónapos terhes nő rabolt!

Címkék:
táska Az idős hölgyet Derecskén támadta meg az állapotos nő, miután nem adott neki gyufát. Fellökte és a kezéből kézitáskáját kitépte, majd elmenekült.

Kedden 19.00 órakor érkezett bejelentés a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság ügyeletére, miszerint Derecske, Bocskai utca és Híd utca kereszteződésében egy hazafelé tartó idős, 84 éves hölgyet egy általa ismeretlen nő kirabolt. A rendőrök tudták, hogy az idős nő a városi buszmegállóból, a Főtéren keresztül tartott gyalogosan a lakásához,  a város helyi térfigyelő kameráiinek felvételeit megnézték  és megállapították, hogy az elkövető már a parkon keresztül követte a sértettet, s ahogy kikerült a kamerák látóköréből, el is követte a bűncselekményt.

Azonosították, bevallotta

Szerdán az elkövetőt  azonosították, aki az elé tárt bizonyítékok, térfigyelő kamera felvételek láttán részletes beismerő vallomást tett. A 8,5 hónapos terhes derecskei elkövető nő vallomásában elmondta, hogy az idős asszony erősen tartotta a táskát, amikor el akarta tőle venni, ezért kétszer is meg kellett azt rántania, aminek következtében a sértett a földre került, 8 napon túl gyógyuló térdsérüléseket szenvedett. A sértettől eltulajdonított táskát egy utcai csatorna átereszébe rejtette, a benne lévő okiratokkal együtt.

Az elkövető 8,5 hónapos terhes asszony t bíróság elé állítják

Forrás:Civishír

Vissza
2011.
február
01. 08:44

Már ütnek is a táskatolvajok

Már ütnek is a táskatolvajok Az elmúlt időszakban megszaporodtak a táskalopások Jász-Nagykun-Szolnok megyében (is). Szolnokon már számos idős nő esett áldozatul az elkövetőknek, de eddig egyet sem bántottak közülük. Most azonban sérültjei vannak a támadásoknak.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART