2010.
február
19. 19:17

Mégsem lakoltatják ki az idős vak férfit

Címkék:
vak bottal Otthonában maradhat a 72 éves vak férfi, akik korábban még ki akartak lakoltatni, tudatta az MSZF. Az ingatlanhitelt nyújtó társaság szerint „adminisztrációs hiba” történt, ezért kaphatott felszólítást az idős ember.

A Magyar Szociális Fórum sajtókampányban megnyilvánult kiállása Stark Ferenc mellett azonnali eredménnyel járt: a 72 éves vak embert nem lakoltatják ki,hanem otthonában maradhat – tudatta péntek délután Simó Endre, az MSZF szervezője az érintett személyes közlésére hivatkozva.


Stark Ferenc elmondta, hogy a hétfőre kitűzött kilakoltatása miatti felháborodás és az óriási sajtó érdeklődés hatására a Magyar Ingatlanhitel Pénzügyi Zrt. futárt küldött lakására, és azt mondta neki, hogy „adminisztrációs hiba” történt, és hogy visszavonták a kilakoltatási felszólítást, nem kell elhagynia otthonát, s az erről szóló hivatalos levelet a jövő héten kézbesítik neki.

A Magyar Szociális Fórumot közben megkereste a XIV. kerületi Polgármesteri Hivatal, és a XIV. kerületi Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója. A Polgármesteri Hivatal meglepetésének adott hangot a tervezett törvénysértő eljárás miatt, és jelezte, hogy azonnal intézkedik. Bokor István, a Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója pedig arról biztosította Simó Endrét, hogy megoldást keresnek az ügyben a kilakoltatási tilalom lejárta (április 15.) utánra.


Simó Endre köszönetét fejezte ki azoknak a sajtóorgánumoknak és újságíró kollégáknak, amelyek és akik azonnal felkarolták Stark Ferenc ügyét, és megmentették a hétfőre kitűzött kilakoltatástól a 72 éves vak embert.


Forrás: OrientPress Hírügynökség

Vissza
2009.
november
07. 15:39

A bankok egy része külön foglalkozik a nyugdíjasokkal

A bankok egy része külön foglalkozik a nyugdíjasokkal A nyugdíjasok joggal kérhetik, hogy nekik ugyanúgy személyre szabott ajánlatot tegyenek a bankok, mint a fiataloknak. Erre már több pénzintézet is felkészült, különleges ajánlatokkal várják a nyugdíjasokat. Érdemes tehát megnézni az ajánlatokat, mert egy bankváltással spórolhatunk.
Tovább
2010.
január
18. 19:47

A kertjét árammal védő férfi mellett demonstráltak Miskolcon

A kertjét árammal védő férfi mellett demonstráltak Miskolcon Szimpátiatüntetést tartott az Összefogás Párt Szoboszlai Barna mellett hétfő este a Borsod megyei bíróság épülete előtt Miskolcon; az idős kesznyéteni férfi kertjét árammal védte a lopások miatt, s ennek következtében egy tolvajt 2008 július elsejére virradóra halálos áramütés ért.
Tovább
2009.
november
07. 10:02

Az ablakot vitték el a behajtók az idős házaspártól

Az ablakot vitték el a behajtók az idős házaspártól Konyhaablakot vittek magukkal az egyik hiteltartozás miatt eladósodott családtól a behajtók, a nyugdíjas korú házaspár azóta fóliával védi magát a hidegtől.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART