2010.
július
11. 22:27

Mit csinál a brit nyugdíjas?

Címkék:
fürdőkád Fürdőkádban akar átkelni az Ír-tengeren egy brit nyugdíjas. A kád teljesen szokványos, ám Mervyn Kinkead felszerelte ellensúlyokkal, hogy stabil legyen, és motorral is ellátta. A kád már megjárta a vizet: jól vizsgázott ideális körülmények között. A 65 éves férfi szeptemberre tervezi úttörő útját, káddal még soha nem kelt át senki az Ír-tengeren - igaz, más tengereken sem. A start időpontja természetesen nagyban függ az időjárástól.

Kinkead Donaghadeeből akar indulni és Portpartrickbe remél érkezni - adta hírül a BBC brit sajtóorgánum.

Vissza
2009.
december
13. 16:46

83 évesen sem megy nyugdíjba a brit anyakirálynő

83 évesen sem megy nyugdíjba a brit anyakirálynő Évek óta találgatás tárgya, hogy II. Erzsébet királynőt a fia, Károly herceg, vagy unokája, Vilmos herceg követi e majd a trónon.
Tovább
2010.
május
18. 08:51

Hét évig dolgozott egy puzzle kirakásán

Hét évig dolgozott egy puzzle kirakásán Egy brit nyugdíjas több mint hét évet töltött azzal, hogy kirakjon egy puzzle-t, majd amikor a végére ért, kiderült, hogy hiányzik egy darab, vagyis már soha nem tudja befejezni.
Tovább
2009.
december
30. 06:57

Legyalogolta szolgálati vonalát egy mozdonyvezető

Legyalogolta szolgálati vonalát egy mozdonyvezető Szolgálati vonalának legyaloglásával tette emlékezetessé nyugdíjba vonulását egy somoskőújfalui mozdonyvezető kedden. Míg az általa vezetett mozdonnyal egy óra negyven perc alatt, gyalogosan 16 óra alatt tette meg Domán András a Hatvan-Somoskőújfalu közti 65 kilométeres távolságot.
Tovább
2009.
november
20. 12:23

Végre van szuper sportautója a 101 éves bácsinak

Végre van szuper sportautója a 101 éves bácsinak Sportautóra vágyott egy 101 éves amerikai férfi, vett hát magának egy 426 lóerős Chevrolet Camarót. Virgil Coffman - aki nyolc hónappal idősebb, mint maga a General Motors - még szeptemberben ment be kívánságával egy autókereskedésbe otthonában, az illinoisi Decaturben.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART