2012.
március
11. 19:00

Most filmsztár lehet - Képgaléria!

Címkék:
e 07 Aki ellátogat egyszer a filmgyártás magyarországi központjába, a Korda Filmparkba, az garantáltan másképp néz meg azután egy filmet. A Budapesthez közel, Etyeken található gyártóbázison izgalmas látogatóközpontot alakítottak ki, amelyben a filmkészítés számos trükkjét bemutatják. Emellett két hatalmas szabadtéri díszletben sétálhatunk, sőt interaktív „játékokban” is részt vehetünk.

Közép-Kelet-Európa egyetlen tematikus filmparkjában 5 éve készülnek komoly produkciók részmunkái, például a Borgiák (The Borgias) című tévésorozaté, vagy az Utazó (The Tourist) című filmé, amelyben Angelina Jolie és Johny Depp játszott.

A látogatót először is egy múzeum fogadja, amelyben a névadó Korda Sándor életével ismerkedhet meg, majd számos, a filmkészítésben használatos eszközt, gépet láthat. Jelmezek, maszkok, trükkök következnek ezután, aztán az animációs filmek világába is betekinthetünk.

A múzeumból kijőve sétálhatunk egy kicsit a Vatikánban. Tehát abban az óriási díszletben, amelyben az Amerikában sikeres Borgiák tévésorozatot forgatják Jeremy Irons főszereplésével, aztán ugrunk az időben és a térben, s már egy New York-i utcában találjuk magunkat, ahol a Pokolfajzat 2 készült. No itt vonnak be bennünket a filmcsinálásba! Statiszták, szereplők esetleg főszereplők lehetünk, ráadásul a részvételünkkel készült kisfilmet két óra múlva meg is nézhetjük a házi vetítőben.

Izgalmas része még a látogatásnak az utószinkron, ebben a hangstúdióban ismert színészeknek kölcsönözhetjük a hangunkat és megcsodálhatjuk a legmodernebb hangtechnikát.

A filmparkról bővebb információt a www.kordafilmpark.hu oldalon talál.

Tekintse meg képeinket!
 

Fotó: jokortv.hu, Korda Filmpark

 

Vissza
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART