2011.
június
04. 13:19

Nem csak az egyenruhásokról van itt szó

Címkék:
Kónya Péter Kónya Péter, a rendészeti sztrájkbizottság volt elnöke több fórumon hangoztatta: ha az egyenruhások nyugdíját megadóztatják, az előbb-utóbb valamennyi nyugdíjasra hatással lehet.

A Népszabadság egy vezető fideszes politikustól azt kérdezte, hogy valóban szóba kerülhet-e - ahogy arra Árok Kornél is utalt - valamennyi korengedményes nyugdíj megadóztatása. A politikus azt válaszolta, hogy nem szeretné, ha így lenne.

Kónya Péter, a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének elnöke szerint senkinek ne legyenek kétségei: a civilek nyugdíját is megadóztatja a kormány. Kónya Péter a Klubrádióban azt mondta: a miniszterelnök egyértelművé tette, hogy a rendvédelmi dolgozók nyugdíjának megadóztatásához hasonló eljárásra kell számítaniuk a civileknek is.

Kónya Péter leszögezte, hogy addig nincs megállapodás, amíg az alkotmánymódosítási-tervezetet vissza nem vonják és nem indítanak tiszta lappal tárgyalásokat a kormány részéről.

Az érdekképviseleti vezető a Klubrádióban péntek délután azt mondta, hogy lenne helye a korkedvezményes nyugdíjból visszatérőknek, ha a kormány be akarja tartani a közbiztonsággal kapcsolatos ígéreteit. Ők azonban úgy hallották: további zárolások jönnek az eddig bejelentett 34 milliárd forinton felül és más területeken is.

Forrás: Stop.hu

Vissza
2011.
június
04. 08:20

Általános támadás a korkedvezményes nyugdíj ellen

Általános támadás a korkedvezményes nyugdíj ellen A rendvédelmisek szakszervezetei megtárgyalják az egyeztetésen történteket, döntenek róla, és hétfőn újra találkoznak Orbán Viktorral - nagyjából itt tart a tárgyalás. Az érdekképviseletek ellen egyébként több frontos is támadás indult.
Tovább
2011.
június
03. 22:19

Szijjártó: a "rendes" nyugdíj adómentes marad

Szijjártó: a "rendes" nyugdíj adómentes marad A miniszterelnök szóvivője szerint úgy szerveznék át a gazdasági- és a nyugdíjrendszert, hogy minél többen és minél tovább akarjanak dolgozni.
Tovább
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART