2013.
március
29. 17:16

Nem tud nyugton maradni a 70 éves McCartney

Címkék:
Paul McCartney Paul McCartney hetvenéves. Ebben a korban már a boldog és önfeledt nyugdíjas éveit kellene élnie, élvezve annak a fél évszázadnak a gyümölcsét, amit a popzenének adott a Beatles-szel, a Wings-szel és szólókarrierje során. De a beatle nem tud nyugton maradni. 2011-es turnéja után ismét nekivág a világnak.

Az Out There!-turné idén júniusban indul és több olyan állomást is tartalmaz majd, ahol az énekes korábban sohasem járt. Így az első bejelentett dátumok közt szerepel a varsói nemzeti stadion is, ami nagy öröm a lengyeleknek, mert először teszi tiszteletét náluk a művész. Budapest most is kimarad, de a bécsi fellépés azért elérhető távolságnak tűnik a rajongók számára. A sógorok június 27-én fogadják McCartneyt.

A turné dallistája egész karrierjét átöleli majd, így hallhatunk dalokat a Beatles- és a Wings-korszakból, de felcsendülnek szólómunkásságának legkiemelkedőbb dalai is. Fél évszázad megszámlálhatatlan slágerét persze nem lehet hiánytalanul eljátszani, de a háromórás monstre produkció nyilván minden igényt ki fog elégíteni.

Három órát azonban nem csak a nézőknek lesz nehéz végigülni vagy –állni, de McCartneynak sem lesz egyszerű végigénekelnie. A tavalyi Év Embere cím tulajdonosa azonban - 70 éves kor ide vagy oda - mégsem pihen. A londoni olimpián való szerepvállalása után 2013-ban is tovább pörög.

Forrás: hirado.hu

Vissza
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART