2011.
május
12. 22:14

Nyugdíjasbarát szálloda Szentgotthárdon

Címkék:
Gotth' art hotel Az idősebb korosztályra is koncentráló szentgotthárdi szálloda kapta meg elsőként a "Szépkorú barát szálloda" címet a Tisztelet Társaságától. A hotelban nem csak pihenést, hanem egészségügyi állapotfelméréssel és tanácsokkal várják a nyugdíjasokat.

A Tisztelet Társasága egy hónapja indította útjára azt a minősítő rendszerét, amelyen a jól szereplő szállodák megkaphatják a "Szépkorú barát szálloda" címet. A minősítők az idősek szempontjából tesztelik a szálláshelyeket, s reményeik szerint az év végére már országos adatbázisuk lesz arról, hová érdemes az időseknek pihenésre indulniuk, melyek azok a hotelek és panziók, ahol kifejezetten a szépkorúakra szabott ajánlatokkal készülnek.

A minősítő rendszeren elsőként a szentgotthárdi Gotth' Art Hotel ment át, ők már meg is kapták azt a védnöki táblát, amelyet a jól szereplő szállodák kapnak meg. Az ünnepségen Schmuck Andor, a Tisztelet Társasága ügyvivője elmondta, hogy ez az első táblaavató ceremónia, és hogy az 1 hónapja meghirdetett minősítő rendszerbe közel 70 szálloda, illetve panzió jelentkezett. Ezek elbírálása folyamatban van.
A védnöki táblát Fodor Zsóka színésznő, a Barátok közt Magdi Anyusa avatta fel.

Forrás: stop.hu

Vissza
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART