2012.
november
06. 15:28

Nyugdíjasokkal is szexeltek a tinik

Címkék:
száj A lányok egyike még 14 éves sem volt, de már pénzt kapott a szexért. Idős partnere rendszeresen videóra is vette az együttléteket. A másik lány sem volt sokkal idősebb, őt a saját élettársa futtatta.

A Kecskeméti Városi Ügyészség egy fiatalkorú és egy gyermekkorú lány sérelmére elkövetett megrontás és más bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot a Kecskeméti Városi Bírósághoz T. Istvánnal és 11 társával szemben – tájékoztatta a baon.hu-t Gyugyi Csilla, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szóvivője.

A vádiratból kiderül: a tiszakécskei T. István tavaly és tavalyelőtt annak tudatában létesített szexuális kapcsolatot a most 17 éves lánnyal, hogy tudta, a lány még túl fiatal. Az együttléteket a 60 éves férfi videóra is rögzítette, de mint kiderült, nem ez volt az első eset. 2010-ben egy 14 évnél fiatalabb lánnyal is rendszeres nemi életet élt, az aktusokat szintén rögzítette. A lányok pénzt kaptak: alkalmanként 1500 és 3500 forintot kértek a férfitől.

Az említett T. Istvánon kívül az elmúlt három évben nyolc másik férfi is szexuális kapcsolatot létesített az idősebb, tiszakécskei lánnyal. Mindannyian tisztában voltak vele, hogy még nincs 18 éves. A lány ezektől az alkalmi partnereitől 1500 és 5000 forint közötti összegeket kapott.

A vádirat rámutat: a most 17 éves lányt élettársa, és két másik férfi – akik az ügynek szintén vádlottjai – rendszeresen, pénzért közvetítették ki a kuncsaftokhoz. Az élettársnak jövedelme nem volt, 2010 júliusától 2011 szeptemberéig tehát gyakorlatilag kitartatta magát.

A két tinilányt – a vádirat szerint – összesen 12 férfi „használta”. Úgy tudni, a vádlottak között 30-as, 40-es, 50-es, 60-as éveikben járó férfiak is vannak. A legidősebb vádlott 76 éves. A Kecskeméti Városi Ügyészség megrontás, kerítés, kitartottság és tiltott pornográf felvétellel visszaéléssel vádolja a 12 férfit.

Forrás: Hír24/baon.hu
 

Vissza
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART