2013.
január
22. 10:32

Őrség nélkül nem szórakozhattak az idősek

Címkék:
táncolók Nem engedélyezte a hatóság egy jótékonysági nyugdíjas est megtartását biztonsági őrök nélkül Nagy-Britanniában.

"Mégis, mit gondoltak, mi történhet egy teremben, amely tele van öreg emberrel? Hogy a 70-80 évesek vad hordává változnak, és törnek-zúznak?!" - dohogott egy 82 éves férfi, hozzátéve, hogy szégyenletesnek tartja a józan ész immár teljes hiányát a hivatalok részéről.

 

A jótékonysági est szervezői a goldenhilli közösségi házat szeretnék megmenteni a bezárástól, amely pénzhiány miatt fenyegeti a létesítményt. Ezért szervezték a szerény bált, és azért nem akartak fizetni biztonsági őröket, hogy több pénz juthasson az alapcélra.
"A két kidobóember bére életük legkönnyebb műszakjáért csaknem ugyanannyi lett volna, mint a terem bérlésének költsége, miközben az ég világon semmi teendőjük nem akadt volna" - idézte az egyik 78 esztendős szervezőt a The Daily Telegraph című brit lap.
A nyugdíjasokra az illetékes önkormányzat akarta ráerőltetni az őrséget biztonsági és egészségvédelmi előírások alapján.

Forrás: MTI

Vissza
Kapcsolat
Nemzeti Civil Alapprogram
A program a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával valósult meg.

Magyar Távirati Iroda

Kikötő pART